Raaju, z pół godziny klepałam na tablecie posta i wszystko poszło...
Cień ja jestem 4x bardziej rozkojarzona niż przed ciążą, a u blondynki to bardzo słabo wygląda
Oby Ci już przeszły te bóle
Sarna, Edit zdrówka
Młoda mama w temacie świątecznych dekoracji to miałam dziś się wziąć za pierniki, ale tak sie zbierałam, aż nastał wieczór
Fanti dobrze że to "tylko" dentysta, rozumiem, że przez Twój stracony czas następna wizyta ze zniżką? ;-)
Kubusiowa masz rację, ludzie chyba nie mają pojęcia, że z takim "podwójnym uprzywilejowaniem" może być ciężej, niż zwykłej osobie z walizką. My mieliśmy okazję 3 razy lecieć z małą i chyba tylko raz nas poproszono na przód kolejki, tak to gdzie tam, każdy miał nos w swoim bagażu i tyle
Sylvi Ja mam tą zimową kołdrę i dla mnie jest idealna, ale ja to zmarźluch
Oczywiście na lato się nie nadaje, teraz jak były noce po 10 stopni to musiałam mieć kaloryfery pozakręcane, żeby było dobrze, a bez kołdry nie zasnę
Barbra u nas cały dzień słoneczko, a do tego już zimę czuć
Ania i jak wizyta?
Dzastibasti u mnie też weekend poza domem i właściwie każde takie wyjście muszę przesiedzieć ze 2 dni w domu, tak mnie szybko to męczy
Kustronka u nas też się zapisuje wcześniej, bo potem zwyczajnie nie ma miejsc na termin najbardziej dogodny - najbliższe wolne miejsca to właśnie za te 2- 3 miesiące. I to w sumie ciekawe, czy kobiety tak się w razie co zapisują wcześniej, czy faktycznie jest tak duże zainteresowanie, że po prostu są wpisywane na późniejsze terminy
Luiza sama, z remontem na głowie, ja się Tobie nie dziwię, za chwile święta to będziecie mieć okazję do spędzenia czasu razem
U mnie, dla zameldowanych w wawie szkoła rodzenia jest za darmo, a ceny chyba są podobne do tych krakowskich dla reszty
Alabamka mi raczej nic nie puchnie, jak już to palce u dłoni, ale to rzadko
La_Luna wszystkiego najlepszego dla synka
U nas znowu walka z gorączką u małej, w zeszłym tygodniu było to samo, zero objawów tylko wysoka gorączka... Mam nadzieję, że nic jej nie łapie, tylko to zęby, kiedy to się skończy,,,