reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

ja już po gościach :-)
mój kotek zrobił teraz taką kupkę że czuć było w całym mieszkaniu a mamy zamykaną kuwetę a się śmiałam z mojego jak klnął na nią że robi bardziej śmierdzące niż on hehe :-D
teraz odpoczynek standardowo
a no i do kina nie idziemy pomimo rezerwacji bo mój ma jakieś spotkanie :-(a samej w letnich oponach powiedział że mnie nie puści a teściu musi nam do czwartku zmienić opony na zimowe bo w czwartek wizyta w katowicach a rano było słoneczko teraz śnieg super:-)
a dziewczyny jak tak wizyty?

reklama
Fuuu Bar Bra :p. Moj maz sie wscieka jak musi sprzatac teraz codziennie po kocie. Gorzej jak go nie ma a kot walnie klocka ehh idzie zdechnac :p. Kkasia to moze dziewuszka,bo siusiaki dosc szybko widac ;)

Kkasiaa
MłodaMama93
Lu iza
Dziewczyny zapraszam do przedstawienia się nam na wątku zdjęciowym
:-) Od dziś macie już tam dostęp :tak:

volka ale najlepsze jest to że cały dzień nic a ja mój poszedł razem ze znajomymi bo szedł do sklepu to ona wtedy to zrobiła więc jak wrócił to miał robotę hehe:-p to za to kino

Ja po tych inhalacjach lepiej się czuje .. zobaczymy jutro i w nocy czy gardło znów mnie nie obudzi i spać nie będę mogła ... mój synek teraz ma wodnisty katar co chwilka nosek mokry ,tak ma zawsze przy zebach. No i rozbiera mi męża . Mówi ze polamany i gorączka ...a ten gamon twierdzi ,że na dzień wolny teraz sobie pozwolić nie może wrrr.

Szok . Bylam w H&M stoję przy kasie (jestem druga) a pan z obsługi mnie prosi i mówi że mam ja teraz podejść . Pani przede mną przeprosiła, że nie pomyślała by mnie puścić ,ja w szoku i mówię ,że spokojnie poczekam mowie ,ze gdyby było z 10 osób przede mną to chętnie ,ale tak to spokojnie postoje i podziękowałam raz jeszcze . Ależ mi się miło zrobiło ;D

Fanti dzięki :) ja już coś wkleilam :D

Widziałam.. :-p

Zajrzałam na główną stronę babyboom.pl i tam jest kalkulator wg poczęcia i długości cyklu.. okazuje się, że powinnam być na kwietniówkach.. :-p takie forum mi zaproponowałno..
Lekarzna prenatalnych wyliczył mi datę raz na 11.03 potem 15,03 a moja gin na 8.03, Ja wiem kiedy doszło do zapłodnienia i wg moich wyliczeń powinna być data 25.03. Ciekawa jestem co Bronek na to...hehe.. :-D którą datę on wybierze.. :-p

reklama
Do góry