reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

ja już po gościach :-)
mój kotek zrobił teraz taką kupkę że czuć było w całym mieszkaniu a mamy zamykaną kuwetę a się śmiałam z mojego jak klnął na nią że robi bardziej śmierdzące niż on hehe :-D
teraz odpoczynek standardowo
a no i do kina nie idziemy pomimo rezerwacji bo mój ma jakieś spotkanie :-(a samej w letnich oponach powiedział że mnie nie puści a teściu musi nam do czwartku zmienić opony na zimowe bo w czwartek wizyta w katowicach a rano było słoneczko teraz śnieg super:-)
a dziewczyny jak tak wizyty?

reklama
Fuuu Bar Bra :p. Moj maz sie wscieka jak musi sprzatac teraz codziennie po kocie. Gorzej jak go nie ma a kot walnie klocka ehh idzie zdechnac :p. Kkasia to moze dziewuszka,bo siusiaki dosc szybko widac ;)

Kkasiaa
MłodaMama93
Lu iza
Dziewczyny zapraszam do przedstawienia się nam na wątku zdjęciowym
:-) Od dziś macie już tam dostęp :tak:

volka ale najlepsze jest to że cały dzień nic a ja mój poszedł razem ze znajomymi bo szedł do sklepu to ona wtedy to zrobiła więc jak wrócił to miał robotę hehe:-p to za to kino

Ja po tych inhalacjach lepiej się czuje .. zobaczymy jutro i w nocy czy gardło znów mnie nie obudzi i spać nie będę mogła ... mój synek teraz ma wodnisty katar co chwilka nosek mokry ,tak ma zawsze przy zebach. No i rozbiera mi męża . Mówi ze polamany i gorączka ...a ten gamon twierdzi ,że na dzień wolny teraz sobie pozwolić nie może wrrr.

Szok . Bylam w H&M stoję przy kasie (jestem druga) a pan z obsługi mnie prosi i mówi że mam ja teraz podejść . Pani przede mną przeprosiła, że nie pomyślała by mnie puścić ,ja w szoku i mówię ,że spokojnie poczekam mowie ,ze gdyby było z 10 osób przede mną to chętnie ,ale tak to spokojnie postoje i podziękowałam raz jeszcze . Ależ mi się miło zrobiło ;D

Fanti dzięki :) ja już coś wkleilam :D

Widziałam.. :-p

Zajrzałam na główną stronę babyboom.pl i tam jest kalkulator wg poczęcia i długości cyklu.. okazuje się, że powinnam być na kwietniówkach.. :-p takie forum mi zaproponowałno..
Lekarzna prenatalnych wyliczył mi datę raz na 11.03 potem 15,03 a moja gin na 8.03, Ja wiem kiedy doszło do zapłodnienia i wg moich wyliczeń powinna być data 25.03. Ciekawa jestem co Bronek na to...hehe.. :-D którą datę on wybierze.. :-p

reklama
Do góry