reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Sobotnie dzień dobry:) jak Wam minęła noc?
Ja się obudziłam w nocy na godzinę, ale potem smacznie zasnelam... obudził mnie M o 6 rano jak się tlukl po domu, padło parę niefajnych słów z moich ust... a on na to, że tylko chciał się ubrać i po bułki ciepłe skoczyć;) i właśnie zjadłam pyszna buleczke i wskoczylam z powrotem do łóżka:) Bartuś się rzuca jak szalony a ja chyba spróbuję się zdrzemnac;)

reklama
Sylvi tak wiem dzięki widziałam dziś tam po buszuje:)
Kubusiowa udanego lotu i odpoczynku:)
Ja też już na nogach mój do roboty się szykuje a ją zjem i dalej spać a potem lekkie sprzątanie
A i wysylam dziś mojego po zakupy zrobilam sporą listę ciekawe jak se poradzi :) bo zazwyczaj takie większe zakupy to ja robilam lub jego mama :)

Zerkalam wczoraj na początek naszego wątku i było sporo dziewczyn których już nie ma a niektóre widziałam po suwaczku są ale się nie udzielają albo są na innym wątku bo marcowe dzidzi straciły :(

Moja noc też dziś fatalna. Byłam sama z synkiem, bo mąż grał jakąś imprezę. Chyba przestanę czytać thrillery, bo moja wyobraźnia jest zbyt bujna:szok:

Kubusiowa udanego i spokojnego lotu ;)

Mi noc minęła dobrze ,wstałam to już mnie nie boli praktycznie nic oprócz gardła i trochę w klatce kluje . Ale za to mój synek jak w dzień nie kaszle tak w nocy dziś się kilka razy budzilam do niego z mężem. ;/

Dzien dobry! To ja przedwczoraj tak mialam. Maz jechal nie swoim samochodem do pracy i nie dal mi znac,ze dojechal. Nie odbieral,nie odpisywal. Jego kolega z pracy tez nie i wkrecilam sobie,ze na pewno cos sie stalo. Tak sobie zaczelam wkrecac,ze az mnie brzuch rozbolal i nie moglam zasnac a okazalo sie,ze zostawil tel.w szafce....ehhh hormony ;)

Witam!

u mnie nocka przespana, nie licząc wstawania na siusiu, ale sny tez nieciekawe. chyba przez te opowieści znajomej...
Kubusiowa udanego lotu!

Bar bra, no ja niestety nie znalazłam na Allegro dlatego zamówiłam tam. myślę, że to trochę posłuży bo później mogę rozłożyć i będzie mata do leżenia:)

reklama
Cienwielkiejgory ja tez zamówiłam :)

Ok :) Jak juz zamowie i bede miec to dogadamy sie jaka przesylka zeby jak najtaniej Wam wyszla i czy przelew na konto czy przy odbiorze :-) Kolo wtorku powinnam miec kosmetyki :-)

A ja mam noc nieprzespana,caly czas nerki mnie bolaly,nie szlo spac ani na jednej ani na drugiej stronie.Mala walnela mi kopniakiem jak tylko polozylam sie bardziej na brzuch wiec tak tez nie..Az maz poczul ze kopie,bo brzuch mialam przysuniety do jego plecow i mowi nagle "O mnie tez kopla :) " :-) A od rana mam zawroty glowy i mroczki mam przed oczami a cisnienie 90/90 :-( Moj juz mowi ze do szpitala mam isc z tymi nerkami,ale nie wiem zobacze,jak co to do lekarza rodzinnego sie zapisze chyba ze bardzo mnie bedzie bedzie bolec to pojedziemy,

Do góry