Ja dziś się z młodym do kina wybieram tzn już jesteśmy pod kinem. Hotel transylwania2. Zdziwiła mnie cena biletów 11 zł za osobę na seans dla dzieci. Zazwyczaj więcej płacimy . normalnie lubię takie ceny.
reklama
misssoni
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Podziwiam te wszystkie ktore mają siłę chodzić do kina, koleżanek, oglądać wózki i itp.ja nie mam siły na nic. Nie wiem czy to wina pogody czy może coś ze mną nie tak. Ogólnie często mi słabo więc chyba pora zrobić badania. W sumie chcialabym iść z synem do kina ale on nawet 15 min nie wytrzyma i tu pytanie od jakiego wieku wasze bąble zaczeły chodzić do kina?
misssoni
Fanka BB :)
Missoni moi w tym roku na minionki pierwszy raz. Mieli 3,5
No i jak? Chłopcy wytrzymali cały seans.
Mój syn miał 3 lata jak zaczęliśmy go brać do kina. Na początku brałam miejsca na brzegu żeby w razie czego mógł wstać iść na schody jak się będzie nudził. Ale dość szybko przestało to być potrzebne.
Gorszy problem jest z mamą. Na każdej bajce usypiam w kinie. Dziś było to samo. Młody już mnie pilnuje żebym nie spala a i tak jakoś się uda choć chwilę hihi .
Gorszy problem jest z mamą. Na każdej bajce usypiam w kinie. Dziś było to samo. Młody już mnie pilnuje żebym nie spala a i tak jakoś się uda choć chwilę hihi .
reklama