reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja dziś się z młodym do kina wybieram tzn już jesteśmy pod kinem. Hotel transylwania2. Zdziwiła mnie cena biletów 11 zł za osobę na seans dla dzieci. Zazwyczaj więcej płacimy . normalnie lubię takie ceny.

reklama
Hej dziewczyny. Podziwiam te wszystkie ktore mają siłę chodzić do kina, koleżanek, oglądać wózki i itp.ja nie mam siły na nic. Nie wiem czy to wina pogody czy może coś ze mną nie tak. Ogólnie często mi słabo więc chyba pora zrobić badania. W sumie chcialabym iść z synem do kina ale on nawet 15 min nie wytrzyma i tu pytanie od jakiego wieku wasze bąble zaczeły chodzić do kina?

Mój syn miał 3 lata jak zaczęliśmy go brać do kina. Na początku brałam miejsca na brzegu żeby w razie czego mógł wstać iść na schody jak się będzie nudził. Ale dość szybko przestało to być potrzebne.
Gorszy problem jest z mamą. Na każdej bajce usypiam w kinie. Dziś było to samo. Młody już mnie pilnuje żebym nie spala a i tak jakoś się uda choć chwilę hihi .

reklama
Barbra to jest taki nasz rytuał bo nie ważne czy jestem zmęczona czy wyspana na maksa to i tak usne na bajce.

Do góry