reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cień nie lekceważenie tego bo jak się jakiś zastój zrobił to niebezpieczne najlepsze bybylo usg nerki i odrazu byś wiedziała czy coś się dzieje w nerce czy coś innego
Co do zamówienia to spoko nie spieszy się :)

reklama
Eh przeciez mialam usg nerek jakies 2 tygodnie temu :-( I tylko w prawej wyszedl powiekszony UKM .Zeby w tak krotkim czasie cos sie porobilo w obu ? Mowil doktor ze moze byc utrudniony przez to przeplyw moczu w tej prawej nerce i moga mi sie kamienie przez to robic...Przeziebic nie mialam jak bo teraz wszystko co nosze jest dlugosci dluzszej niz plecy :-(

Kubusiowa miłego lotu! :)

Hejka ! Moja noc była była miare :D parę razy sie budzilam bo mam oczywiście głupie sny :p jakies glupoty... teraz mi sie snia :D Ale zaraz zasypialam :)

Dzień dobry. Szok dopiero wstałam. Młody spał u babci a nas nikt nie budził. Mąż jeszcze śpi.
Wczoraj byliśmy jednak na tej randce z kinie Ale nie u nas tylko mąż w innym mieście 50 km dalej zrobił rezerwację. Pojechaliśmy na 21 i wróciliśmy o północy. Mówię do męża z kinie że tu o tyle fajnie że nikogo znajomego nie spotkamy a przynajmniej ja bo on w tym mieście pracuje. A tu się okazało że moja koleżanka była też na tym filmie.
Film tak średnio mi się podobał. Podobnie jak pierwsza część. Ogólnie lubię polskie kino Ale to taka ułuda była bez konsekwencji zdarzeń. I zachowania ludzi tam były nie realne.

Cień naprawdę warto się wybrać na IP najwyżej po badaniach Cię odesla a będziesz spokojniejsza. Tym bardziej ze ciśnienie tez masz nie bardzo. Dawaj znać co i jak

Ja jednak wybrałam opcję ze pojade na te Zawody z moim niż siedzieć sama w domu :D
I tak sobie siedzę i czekam :p
Uznałam że nie wchodzę za szybę bo mała sie może denerwować :p

Dzisiaj miałam mieć LENIWY DZIEŃ! a dzwonił właściciel mieszkania ze jakiś chłop chciałby oglądać mieszkanie nasze :( i muszę posprzątać żeby nie było ... a miałam nic dzisiaj nie robić! :(

Ja bylam z mlodymi u kumpeli,ktora tez ma syna w ich wieku. Troche posiedzielismy i juz w domu. Obudzilam meza,bo on po nocce i pizze zamowilam,bo nic mi sie nie chce robic na szybko. Po poludniu do Biedry pojade po zakupy to moze jakiegos placka na jutro upieke.

reklama
Do góry