reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cześć dziewczyny!

znów was trochę zaniedbałam, ale miałam ciężki tydzień ze zleceniami a ostatnie 2 dni po prostu padłam..muszę chyba zwolnić tempo, u mnie też zanik energii, dziś rano zasłabłam i się wystraszyłam nie na żarty, bo sama w domu...no ale na szczęście przeszło i już jest nieco lepiej, tylko do końca odpoczywac się nie da, bo syn do szkoły, ze szkoły, pies do weterynarza, zakupy itp...

może przez weekend uda mi się was nadrobić:)

a znajoma mnie jeszcze własnie nastraszyła, że 3 dziewczyny w moim miescie poroniły w 5 miesiącu:( były prowadzone przez tego samego lekarza, całe szczęście że chodzę do innego..

reklama
Witaj po przerwie :)
Ja oprócz nosa to czuje się lepiej więc myślę że do pon powinno być ok
A wiecie co moj mąż wczoraj był w domu ok 18 a dziś o 17:30 jestem w szoku i bardzo mnie to ucieszylo:)

Tak dostalam,dziekuje :) Tylko na razie kolczykow nie ma,zobacze czy w poniedzialek jak bede zamawiac to beda,bo mogly byc do wyczerpania zapasow :-( Chyba ze jakby tych nie bylo to inne masz jakies na oku ?

reklama
Do góry