reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Alescie naskrobaly! Wróciłam właśnie do domu od taty szybkie zakupy tylko starlam kurze i włączyłam pranie nie mam siły na nic! :(

Bar bra ,Grzes' jest ładnie :)
Agiszonek właśnie takie zabiegi dostalam co mało mi pomogły a ćwiczenia które dostałam od rehab. Oczywiscie poszłam prywatnie... TO wtedy mogłam powiedzieć ze jest lepiej :)
Volka no to nie fajnie :( Ale dasz radę środa nie tak daleko szybciutko zleci! :)

Fanti Ale z Ciebie szczesciaraa! :D ja nigdy jeszcze nie wygralam licytacji :(

A ja znowu przytaszczylam 2 reklamówki ubranek...Ale nie mamm siły dzisiaj oglądać ani sortować :(

FAnti ja wygrałam kiedyś lisytacje za 3 zł ;D ale zakup niezły ;) łóżeczko super

Ja dziś nie dk życia . Wszystko mnie boli każdy mięsień ,a o kręgosłupie nie wspomnę. Mąż mi zrobił kolacje -zjem i idę spać ;/

Fanti- super Ci sie to udalo. Ja jakos nie umiem wygrywac licytacji. Dziekuje jeszcze raz wszystkim za zyczenia. No,do srody musze jakos wytrzymac ;)

Bar bra juz odpisałam na zakupowym☺tinystar.pl. mają też fajne rożki i pościele tylko trochę drogo. ..ja zalicytowalam karuzele Fisher ale pewnie nie wygram. .uciekam chyba spać. Dobranoc!

PS. Volka, Wszystkiego Najlepszego☺

reklama
Do góry