reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

No jak Wy nawijacie :)
Ja wczoraj zadzwonilam do ginekolog ze opryszczka mi wyszla w nosie. Powiedziala ze tabletki i mam leciec do rodzinnego.
Tylko rodzinnego jeszcze nie zmieniłam i musialam jechac do drugiegi miasta. No a rodzinny oaza spokoju uspokoił popatrzyl dokładnie i zapisał masc.
Sama nie wiem co lekarz to co innego mowi glupieje tak ze sie poryczalam przez to wczoraj :/

reklama
Ale naklepalyscie tych wiadomosci....
Sarna sliczny chłopczyk i gratuluje.

Ja dzisiaj od 3 nie spie. Corka zrobila mi pobudke do 7:30 siedziala na telefonie i ogladala kucyki, od godzinki juz spi a ja zaraz ruszam do castoramy na zakupy do domu. Alez mi sie nie chce, najchetniej polozylabym sie spac.
Nir moge sie doczekac wtorku bo wkoncu bede wiedziala na 100% czy to bedzie dziewczynka... Uciekam, nie piszcie za dyzo zebym mogla Was nadrobić... Milego dzionka

Bar Bra lozeczko naprawde ladne, ale tez mysle ze sporo rzeczy zbednych ;) my teraz do lozeczka kupujemy tylko dobry materac i przescieradelko na poczatek. Zadnych kolderek, poduszek, baldachimow bo to zwyczajnie zbedne :) no i nie wiem jak w tym komplecie, ale w komplecie ktory zamowila moja znajoma byl bardzo cienki materac i kiepska kolderka. Wiec i tak musiala dokupic lepsze ;)

Dziewczyny wczoraj mialam takie rozpieranie w kroczu.Zaczynam dzis 18 tydzien. W poniedzialek wizyta u lekarza . Miala ktoras z Was podobnie

Siwa ja mam takie teraz łózko od jakiś dwóch tygodni. Wymiar 140x80 ;) Tylko inny materac dokupowałam . ale Bartus fajnie spi w nim . Dalej sie wierci przez noc, ale przy tym nie przebudza bo się o nic nie uderza. Dodatkowo kładę mu obok wielkie poduszki wrazie jakby spadł , ale się jeszcze to nie zdażyło. Chcę kupić większą podusie , bo ma praktycznie płasko , a jak spaliśmy u teściów i spał na troszke większej podusi to całą noc bez przekręcania. A łóżeczko mam takie : 12087478_893179857437369_711931917_n.jpg

Lewusek , ja wczoraj tak się martwiłam , bo miałam to samo ciągnięcie w kroczu i takie kłucia , ale dziś wstałam i póki co nie ma nic.

Załączniki

• 12087478_893179857437369_711931917_n.jpg
    12087478_893179857437369_711931917_n.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 56
Lewusek ja też tak czasem mam to nic zlego. Tam się wszystko rozciąga zmienia i dlatego takie rozpieranie. Jak nie ma przy tym skurczy ani silnego bólu to wszystko ok.

Super to łóżeczko, tez juz się przymierzam do kupna większego żeby zaczął się przyzwyczajać do nowego :-)

Lewusek ja też od kilku dni mam takie rozpieranie, ale z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży tez tak miałam tylko nie wiem czy tak wcześnie. Warto jednak wspomnieć o tym lekarzowi.

reklama
Do góry