reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Zakochana papuga ja mam takie łóżeczko jako drugie. A oprócz tego mam zwykłe drewniane.

Missoni z tym baldachimem zgadzam się. Jeszcze jeden ma plus, że niby dziecku bezpieczniej. A tak to kurzy się, jak odkładasz to ten baldachim nieraz gdzieś się zawieruszy. O ewentualnej karuzelce nie wspomnę nawet :) ochraniacze nie są bezpieczne. Za to bez też już miałam przygody. Chyba przez to turystyczne lub kołyska z materiału lepsza na początek.

reklama
W 20 tygodniu :-) dopiero teraz odpisuje bo byłam na zakupach bo jutro na wesele jedziemy 4h jazdy nas czekają :-/ No też mi właśnie tak lekarz powiedział ze dziewczynki są takie wstydliwe :-) zobaczymy 22 kolejna wizyta tyle ze to juz prywatnie i bez kolejki się obędzie przynajmniej :-)
Polówkowe mi dzisiaj lekarz powiedział ze robią po 22 tyg ciąży a książkowo powinno się między 18-22

W 20 tygodniu :-) dopiero teraz odpisuje bo byłam na zakupach bo jutro na wesele jedziemy 4h jazdy nas czekają :-/ No też mi właśnie tak lekarz powiedział ze dziewczynki są takie wstydliwe :-) zobaczymy 22 kolejna wizyta tyle ze to juz prywatnie i bez kolejki się obędzie przynajmniej :-)
Polówkowe mi dzisiaj lekarz powiedział ze robią po 22 tyg ciąży a książkowo powinno się między 18-22

pamiętaj o przerwach mi lekarz powiedział że tak co 60 minut robić przerwy na rozprostowanie kości i lepszy przepływ krwi a tak poza tym udanej imprezki:-)

Ja już nie mogę spać :baffled:

Emka też nie miała baldachimu,chociaż zawsze mi się marzył. Zrezygnowałam z niego. Ochraniacz miałam, w autka :-) kupiłam w lumpku za grosze. Młoda spała w przedziwnych pozycjach, i zawsze uderzyła głową o szczebelki. Więc to było niezbędne.

Witam się w ten mroźny poranek, u mnie pokazuje -5 stopni.

Bar Bra łóżeczko super :-)
Co do ochraniacza do łóżeczka to u nas tez się przydaje, bo Bartuś w nocy cały czas się przemieszcza i bez niego uderzalby głową w szczebelki.

Witam się I ja . Noc dziś przebiegła u mnie super . Młody wstał dopiero przed 7 na mleko. A ja siusiu dopiero wtedy zrobiłam,a tak całą noc spałam :)

Ochraniacz używałam, aż do zmiany łóżka , Bartek w nocy po całym się przemieszczal uderzał się o szczebelki i przebudzal, trochę pomagał w niwelowaniu bólu pewnie ☺

reklama
Edit a jak zmieniliście teraz to łóżko to już się tak nie przekręca? ja się trochę obawiam że będzie mi z tego łóżka spadać, bo teraz w tym małym to co chwile w nocy się po całym przemieszcza.

Do góry