Cześć mamuśki, dziś córa nam jakiś dzień dziecka zrobiła, bo udało nam się pospać do 9.30, ale było fajnie
Już nie pamiętam kiedy tak długo spałam.
Witam nowe mamy
Misssoni ja już mówiłam, bo jestem sama w gabinecie i jakby muszą się przygotować że za jakiś czas mnie nie będzie, poza tym dałam l4 z kodem ciążowym także wszystko wyszło.
Paulina ale duży maluch
Edit ja się niczym nie smarowałam, więc nie pomogę. Z kręgosłupem też mam problem, bo po porodzie co jakiś czas, czasem codziennie mnie boli w odcinku piersiowym, byłam w trakcie diagnozowania i się nie wyrobiłam
Póki co daje w kość o wiele mniej niż przed ciążą.
Barbra tylko się cieszyć ;-) Ja tylko jestem w szoku jak bardzo ciąże mogą się różnić, bo póki co mdłości mnie atakują znienacka, dopóki czegoś nie zjem
Z małą już nie mogłam jeść mięsa i 95% pozostałego jedzenia, a tak to nie mam ochoty na słodycze tylko
Kamilaasami uczucie przepełnienia też mam, już 3 kanapek jak na początku nie wmuszę, tylko 1,5
Kkasiaa u mnie we wtorek usg pokazało 7t1d i maluch miał 1 cm, karty ciąży nie mam, padania mi zlecono tylko takie podstawowe, ale byłam u zastępczego lekarza, który jak dla mnie jest porażką, W poprzedniej ciąży kartę otrzymałam ok 11 -13 tygodnia, wpisywali wyniki od 9 tygodnia. To ta wielkość u ciebie to zarodka czy pęcherzyka? Bo jak mówisz że mierzyła cały pęcherzyk, a nie samego kropka to by się zgadzało, w poprzedniej ciąży już widziałam pikające serduszko, ale to wszystko zależy od sprzętu
Kubusiowa ja duphastonu nie brałam nigdy, ale wiem że może nasilać objawy
Natka o zgaga masakra. Mnie też już próbuje atakować, proponuję łyk zimnego mleka, na mnie działało. Albo rennie