reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Zazdroszczę przyszłym mamom, które nie mają mdłości etc. Przez dzień było znośnie, a teraz tak mnie muli i naciąga, że zaraz chyba padnę:angry: Na dodatek musiałam jeszcze piec sąsiadce sernik na urodziny synka i od tych zapachów wszystkich idę teraz leżeć:baffled:
P. S. Oglądałam dzisiaj film Agentka- który polecałyście- na prawdę godny polecenia:-D

Ja mam tylko ten objaw , że boli mnie ta kość czy coś .. i troszkę mnie piersi uwieraja w staniku, ale to mały pikuś .. oprócz tego na szczęście żadnych objawów ☺

P.s ten ból to ja mogę mieć bardziej , bo mam skolioze kręgosłupa i pierwszy poród myślałam że normalnie mi się łamie w pół on ! Oh to był ból , w ogóle nie czułam jakiś skurczy w brzuchu nic a nic tylko myślałam że łamie mi się kręgosłup. Lekarze powiedzieli mi ,że pewnie ból kręgosłupa był tak silny ,że nie czułam tych mniejszych w brzuchu ,a tak na prawdę one były

Edit ja tez mam skolioze i do tego jestem po urazie tego odcinka kregoslupa wiec mnie dopiero zacznie pozadnie bolec cos czuje...

Ja sie objadlam boczkiem nadziewanym mniam ;) tesciowa wyslala ^^

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Milagros :no2: nie wierze :-(tak mocno trzymałam za was kciuki :-(

Macie kochane uczucie przepełnienia ? Nic nie moge zjesc, bo robi mi sie niedobrze, a jak nie zjem to niedobrze mi z głodu, kolejny dzień się męczę :-( jeszcze ta temperatura :-( spac nie moge w nocy i cały dzień jestem wykończona :-( mam nadzieje że to mija z czasem

reklama
Dziewczyny może mi któraś doradzi.
Termin według miesiączki mam na 30 marca teraz jest 6 tydz i 2 dzien, byłam wczoraj u lekarza i dzidzia ma 0,83 cm. Lekarka stwierdziła ze do zapłodnienia musiało dojść pózniej i niby to początek 5 tygofnia
Niedała skierowania na nic, karte ciązy załozy na następnej wizycie 4 września.
Więc troche się obawiam i mam strach o ciąże. staraliśmy sie 3 lata.

Zastanawiam się nad wizytą u innego lekarza.

Do góry