reklama
Eviczek
Początkująca w BB
Juana@ brązowa krew, w pierwszej ciązy wcale nie plamiłam
natka90
Fanka BB :)
Juana to chyba zadna roznica jakiego koloru to plamienie brazowage czy czerwonego... Eviczek lec do lekarza bo my tutaj nic Ci powiedziec nie mozemy po za tym, ze mam nadziejr, ze wszystko ok
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
sylvi1979
witam nowe Marcóweczki
Ja dziś wyglądam prawie jak Garfield na Natki awatarze. Leżę na łóżku i ruszyć mi się nie chce, jestem taka pełna mimo że mało jadłam, bo upał.
Fruzka, nie stresuj się, będzie ok
Eviczek, ja bym dzwoniła do gina, może to nic groźnego ale skonsultować trzeba.
Ja dziś wyglądam prawie jak Garfield na Natki awatarze. Leżę na łóżku i ruszyć mi się nie chce, jestem taka pełna mimo że mało jadłam, bo upał.
Fruzka, nie stresuj się, będzie ok
Eviczek, ja bym dzwoniła do gina, może to nic groźnego ale skonsultować trzeba.
KubusiowaMama
Fruzka ten szpital jakis niepowazny.. ja trafilam do szpitala we wtorek i w ciagu kilkunastu minut od przyjazdu mialam zrobione usg wlasnie po to, zeby zobaczyc czy Kruszyna zyje... trzymaj sie i oby wszytko bylo dobrze :*
natka90 jest roznica jaka krew. Duzo lepiej jak jest brazowe plamienie niz jasna czerwona krew.. tak mi ginekolog powiedzial w szpitalu
natka90 jest roznica jaka krew. Duzo lepiej jak jest brazowe plamienie niz jasna czerwona krew.. tak mi ginekolog powiedzial w szpitalu
natka90
sylvi ja tez jak mok avatar zazwyczaj jestem, ale dzisiaj musze niestety pracowac wiec nie ma Gafildowania
Kubusiowa najlepiej jak zadnej nie ma... A tak wogole jak sie czujesz??
Kubusiowa najlepiej jak zadnej nie ma... A tak wogole jak sie czujesz??
Juana@
Eviczek, jak brązowa to niby lepiej. Maluchy są teraz dobrze chronione i nic się nie powinno stać, ale oczywiście najlepiej z lekarzem pogadać jeśli masz taką opcję. A może to zbieg okoliczności i akurat teraz termin @ by Ci wypadał?
Ja też leże dzisiaj cały dzień pod wiatrakiem :-)
Ja też leże dzisiaj cały dzień pod wiatrakiem :-)
Czesc kobietki ja czasem Was podczytuje w zasadzie sporadycznie.Jest tutaj kilka dziewczyn z ktorymi sie znamy i dlatego wiec chcialam cos napisac.Mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle.
Milagros w pierwszej kolejnosci strasznie mi przykro ze tak sie stalo.Trzymaj sie dzielnie i walcz bo warto. Pisze to na wlasnym doswiadczeniu. Wiem ze teraz na pewno o tym nie myslisz daj sobie czas,wyplacz sie ile potrzebujesz.To pomaga.A potem Walcz o swoje szczescie
Fruzka Kochanie co sie dzieje? Co za durny szpital...masakra jak w takiej sytuacji mozna nie zrobic usg tylko kazac zestresowanej kobiecie czekac.Musi byc dobrze.Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Eviczek ja na Twoim miejscu sprawdzilabym to plamienie.Nie mowie ze to musi byc cos groznego bo tez mialam na poczatku plamienia,potem bole i krwawienie ale wszystko jak do tej pory jest dobrze.
Trzymam za Was wszystkie kciuki bardzo mocno i zycze spokojnych i nudnych ciaz
Milagros w pierwszej kolejnosci strasznie mi przykro ze tak sie stalo.Trzymaj sie dzielnie i walcz bo warto. Pisze to na wlasnym doswiadczeniu. Wiem ze teraz na pewno o tym nie myslisz daj sobie czas,wyplacz sie ile potrzebujesz.To pomaga.A potem Walcz o swoje szczescie
Fruzka Kochanie co sie dzieje? Co za durny szpital...masakra jak w takiej sytuacji mozna nie zrobic usg tylko kazac zestresowanej kobiecie czekac.Musi byc dobrze.Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Eviczek ja na Twoim miejscu sprawdzilabym to plamienie.Nie mowie ze to musi byc cos groznego bo tez mialam na poczatku plamienia,potem bole i krwawienie ale wszystko jak do tej pory jest dobrze.
Trzymam za Was wszystkie kciuki bardzo mocno i zycze spokojnych i nudnych ciaz
reklama
Eviczek
Początkująca w BB
Dziewczyny niestety nie mam mozliwosci pojechac do szpitala. Brzuch mnie nie boli a plamienie ustało było to tylko jednorazowe. A termin @ wypadaby mi dopiero za tydzien. Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porządku.