reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja dziś się nie poudzielam bo jadę do chrześnicy 1,5 roku ma a druga 4 latka więc pewnie mnie wymęczą zostajemy tam na noc i rano nad jeziorko jedziemy :-)

Także dziewczynki nie piszcie za dużo żebym potem dała rade was nadrobić :-p

eviczek wszystko będzie dobrze zobaczysz :-)

reklama
natka90 pewnie, ze najlepiej jak zadnej nie ma. Ciaza jest wtedy sama radoscia i przyjemnoscia. Bo ja teraz nawet nie potrafie sie juz cieszyc, ze w ciazy jestem. Zadnej radosci, tylko strach. Ale nadal mocno wierze, ze bedzie dobrze :)

Dziewczyny czy u Was też tak było wcześnie widać kolejną ciążę? Nie przytyłam ani kilograma, a czuję że mój brzuch jest inny, bardziej napięty. Nie mam zaparć, ani wzdęć. Wszystkie bluzki mi się opierają na brzuszku. Dzisiaj nawet moja asystentka zaczęła się śmiać, że mi brzuch już odstaje.

Tylko że ja jutro skończę 8 tygodni... Z synem dopiero w 5 miesiącu zaczęło coś rosnąć, a dopiero ostatnie 1,5 miesiąca ciąży dało gigantyczny wzrost brzucha.

U Was też tak było?

Ostatnia edycja:
Dziś był upalny dzień
Chociaż cały czas żyje w strachu o ciąże, by było wszystko dobrze.
Do tego dokucza mi wieczorami ból pęcherza P.Doktor każała pić herbetę z żurawiny.
W poniedziałek zrobie sobie badania moczu. A w środę idę na prywarną wizytę.
Chociaż pocieszam się że to może moja natura. 6 lat temu w ciąży z synkiem byłam na usg w 6 tygodniu i niebyło widać nic, dopiero w 9 tygodniu się ukazał :)

Witam ponownie! My właśnie zjechaliśmy z działki po 4 dniach wylegiwania w wodzie :). Tym razem wszystko super no i przede wszystkim pogoda się udała.
Milagros- bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś mała! :(
Witam nowe mamy, bo widzę, że troche Was dołączyło.
P.S. Powiedzieliśmy teściowej i na szczęście nie zareagowała tak źle jak myślałam. Oczywiście coś tam musiała napomknąć jak sobie poradzimy itp. ale gratulacje były i ogólnie radość. Od razu pół rodziny się dowiedziało (od strony męża) i od wczoraj wszyscy na mnie chuchają hahaha

Fruzka co się dzieje, co mówią lekarze? Mówili czemu nie chcą zrobić usg? Masakra, szpital bez swoich lekow

Malajka witaj ;)

Eviczek myślę że dziecko jest dobrze chronione, jak Cię to niepokoi to zgłoś się do lekarza

Sylvi ja tez dzis jak ten kot... Dobrze ze w ogole zmusilam się do posprzatania i ugotowania obiadu, jutro chyba na miasto się ruszymy bo nie da się wytrzymać przy garach

Sylwia w poprzedniej ciąży dopiero ok 20 tygodnia bylo cos widać, teraz juz raczej nic nie ukryję :sorry: najgorsze jest to ze po poprzedniej ciąży została mi oponka i to ona idzie na 1 plan :sorry:

Volka to dobrze ze tesciowie się cieszą, same plusy skoro juz chuchają ;)

My wygrzebalismy wczoraj z piwnicy wiatrak, to cora tylko pod nim stała :sorry: teraz się tylko zastanawiam jak my bez niego wytrzymywalismy w te upały :sorry: jakby u którejś z was padał deszcz to ja poproszę trochę do mnie

Fruzka trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki.

Eviczek zawsze warto skonsultować to ze swoim lekarzem, ale pewnie wszystko jest dobrze :-)

Malajka witaj :-)

Volka my chyba jutro mówimy swoim tesciom ale nie liczę na dobra reakcje, ciesze się ze u ciebie jednak było dobrze :-)

Co do brzucha to tez mam już duży. Chociaż dziwo mnie to bo też nie mam wzdęć i nic nie przytyłam, a nawet schudłam kg

U mnie też już brzuszek zaczyna lekko odstawać, chociaż to dopiero 8 tydzień. Ale na dobrą sprawę to jeszcze nic nie przytyłam, wiec dziwna sprawa z tymi naszymi brzuszkami :))

reklama
Dziewczyny, wlasnie wrocilam z grilla, nawachalam sie dymu papierosowego chociaz unikalam jak moglam i na dodatek zjadlam troszeczke mieska polewanego piwem, no jak sie dowiedzialam to od razu odstawilam ;) az sie troche przestarszylam ze do mojej fasolki nawet taka malutka ilosc dotarla.. mi jutro wypada rowny 7tydz. i brzuszka jeszcze nie mam :)

Do góry