reklama
Paulina :-)
Zaciekawiona BB
Edit to super wieści :-) ja też bym już chciała wiedzieć bo ostatnio kłuje mnie w prawym jajniku coś i się martwię ale byle do 7.08 wizyta na nfz a potem 17.08 prywatnie :-) jestem ciekawa ile maleństwo juz urosło
Hej dziewczynki :-)
Sorki ale nie miałam czasu was nadrobić cały tydzień, zabiegana jestem...
Ja czuję się naprawdę dobrze, żadnych strasznych dolegliwości, także jestem szczęściarą :-)
Jedynie mam wilczy apetyt, dosłownie, ciągle coś podjadam a zachcianki też mam konkretne
Mam taki brzuchol już że mój się śmieje że trojaczki z tego będą hehe
Sorki ale nie miałam czasu was nadrobić cały tydzień, zabiegana jestem...
Ja czuję się naprawdę dobrze, żadnych strasznych dolegliwości, także jestem szczęściarą :-)
Jedynie mam wilczy apetyt, dosłownie, ciągle coś podjadam a zachcianki też mam konkretne
Mam taki brzuchol już że mój się śmieje że trojaczki z tego będą hehe
Siwa88
Fanka BB :)
Edit świetne wiadomości :-)
Witam nowe mamusie :-)
Nailie współczuję ci tych przeżyć, szkoda tylko twoich nerwów, niepoważni są ci lekarza
Milagros trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, oby maluszek juz był i żeby serduszko mu biło :-)
Ja właśnie się kładę, bo padam po dzisiejszym dniu. Miłej nocy dziewczyny
Witam nowe mamusie :-)
Nailie współczuję ci tych przeżyć, szkoda tylko twoich nerwów, niepoważni są ci lekarza
Milagros trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, oby maluszek juz był i żeby serduszko mu biło :-)
Ja właśnie się kładę, bo padam po dzisiejszym dniu. Miłej nocy dziewczyny
LilithGoth
Witam nowe mamusie
Edit super wiesci gratuluje.
Ja wlasnie zrobilam chinszczyzne, tak za mna dzisiaj chodzila ide szamac
Edit super wiesci gratuluje.
Ja wlasnie zrobilam chinszczyzne, tak za mna dzisiaj chodzila ide szamac
A mnie cały dzień nie było i ciężko was nadrobić
kamilaasami widzę że twój to ma poczucie humoru
lilithgoth super że jest w porządku z maluszkiem ale ty się oszczędzaj ile się da i na tyle ile się da:-)
edit1989 super wieści kolejna udana wizyta :-)
kamilaasami widzę że twój to ma poczucie humoru
lilithgoth super że jest w porządku z maluszkiem ale ty się oszczędzaj ile się da i na tyle ile się da:-)
edit1989 super wieści kolejna udana wizyta :-)
natka90
Lilith za mna i D tez chodzila dzisiaj chinszczyzna. Tylko my sobie dzien leniucha zrobilismy i zamowilismy z knajpy [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
edit super!! to teraz już z górki masz fotkę?
Mam tylko muszę ogarnąć jak to wrzucić Zawsze korzystałam z aplikacji baby boom w telefonie, teraz weszłam pierwszy raz przez komputer i dużo fajniejsza strona:-) Jestem taka szczesliwa , że dziś chyba nie zasnę
reklama
PannaMyszka
A mi dzisiaj przyszły badania, i cukier na czczo pomimo diety za wysoki oj coś czuje że tym razem nie obejdzie się bez insuliny...