reklama
nailie
Fanka BB :)
Dziewczyny sorry ze tylko o sobie, ale zaraz mnie nerwy rozsadzą. Mialam miec dzis wizytę po 17, juz pomijam fakt ze 4 raz tam jadę zeby potwierdzic ciaze i co - ginekolog zlozyl wniosek o urlop i nikogo nie ma! To są jakies kpiny, rozumiem ze są wakacje,kazdy chce odpoczac ale bycie odsylanym 4 raz to gruba przesada :/ z nerwow mnie tylko brzuch rozbolal, juz mi szkoda słów. W 1 ciąży takich cyrkow nie robili
nailie
Sylvi panstwowo, dzwonili do mnie ale nie moglam odebrac,potem jakos tak wyszlo ze nie oddzwonilam, nawet nie wiedzialam co to za numer. Smieszne bo mialam isc do pierwszego lepszego gina na potwierdzenie bo moj na urlopie i dopiero na 11 sierpnia jestem zapisana, i to juz 3 gin do ktorego mnie kierowali :/ za 1 razem kobieta sobie w polowie dnia wyszla, co z tego ze miala jeszcze 3 pacjentow po mnie
natka90
Ja bez lekarstw mam zadyszke. Ledwo dwa pietra dzisiaj w gore i dol przeszlam. U mnie to chyba stan tak daje o sobie znac.
Nailie ja juz ja twoim miejacu lekarza bym zmienila... Ja juz po 2 razie bym uciekala od takiego lekarza.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Nailie ja juz ja twoim miejacu lekarza bym zmienila... Ja juz po 2 razie bym uciekala od takiego lekarza.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
to i ja dołączę :-)
reklama