reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
lilith to skąd te bóle ?
Bole zwiazane sa ze skracajaca sie szyjka macicy jak skrici sie do zera to zacznie robic sie rozwarcie
LilithGoth
Duzo lezec ale przy dzieciakach to trudne
natka90
Lilith Skoro skraca Ci sie szyjka to nie moga czy szwu zalozyc albo pessar??
Asia1989 masa lekarstw. (ps. tez jestem po poronieniu). Ja gdybym sobie luteiny nie zalatwila na wlasna reke to bym i nawet tego nie dostala.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Asia1989 masa lekarstw. (ps. tez jestem po poronieniu). Ja gdybym sobie luteiny nie zalatwila na wlasna reke to bym i nawet tego nie dostala.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
dzastibasti
Lilith dobre wiadomości przynosisz A Twoja fasolka już taka duża Ale termin chyba z USG na koniec lutego Ci wychodził o ile się nie mylę Oszczędzaj się, na pewno przy dzieciach to bardzo trudne, ale zrób wszystko by jak najwięcej leżeć. A w wcześniejszych ciążach też tak szybko Ci się szyjka skracała? Bo pisałaś coś, ze dużo w szpitalu leżałaś.
reklama
elisse
Witam Was. Czy można do Was dołączyć? Również zostanę marcową mamą. Termin mam na 26 marca
Lilith cieszę się, że z okruszkiem wszystko w porządku. Ciężko się oszczędzać przy dzieciach, jednak trzeba uważać na skracającą się szyjkę.
Asia1989 przy takiej armii leków musi być dobrze
Nie zazdroszczę dziewczynom mdłości, jak na razie mnie omijają w tej ciąży. Za to dla odmiany jestem bardzo zmęczona i mam zawroty głowy. Tak źle i tak niedobrze
Lilith cieszę się, że z okruszkiem wszystko w porządku. Ciężko się oszczędzać przy dzieciach, jednak trzeba uważać na skracającą się szyjkę.
Asia1989 przy takiej armii leków musi być dobrze
Nie zazdroszczę dziewczynom mdłości, jak na razie mnie omijają w tej ciąży. Za to dla odmiany jestem bardzo zmęczona i mam zawroty głowy. Tak źle i tak niedobrze