reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Byłam dziś w pracy zawieść kolejne l4 i w drodze powrotnej w autobusie tak mnie zemdlilo, że musiałam wysiąść bo inaczej bym zwymiotowala. I teraz tak podle się czuję. Ciągle mnie mdli.

reklama
No ja juz po badaniach, ogolnie wszystko ok gdyby nie to ze szyjka skrocila mi sie o caly cm, przepisala mi luteine 100 dopochwowo, fasolka ma 2,7cm, wyniki bardzo dobre bo juz je miala u siebie. Cisnienie dzisiaj mialam bardzo dobre to chyba dzieki tabletkom 116/78. Kolejna wizyta 27 sierpnia jak bedzie wszystko ok, usg 22 sierpnia

My już wróciliśmy, wieje tak, że mało głowy nie urwie, a młody szalał na trampolinie, chciałabym mieć tyle energii:laugh2:.

Kustronka
nie pomogę, u mnie raz na jakiś czas pojawi się jakaś kostka i tyle. Może skonsultuj się z dermatologiem.

Ja ostatnio zjadam same śledzie. Kupiłam hurtowo kilka rodzajów i tylko przebieram :laugh2:. Od wędliny mnie odrzuca, uwielbiany nabiał niestety też, a na słodkie patrzeć nie mogę. Jak mąż dojadał wczoraj ciasto to aż mnie zemdliło. Ogórkowa mi jeszcze we wtorek strasznie smakowała. A dziś mam ochotę na szczawiową :-D.

LilithGoth to się trochę uspokoiłaś, super że z maleństwem dobrze.

Kubusiowa meczyly, ale tak dopiero pare dni, wszystko w gardle, bardzo nieprzyjemne ale staram się nie wymiotować bo bardzo sie boje. Powiem Ci ze troszkę pomogly, dzis 3dzien, ale mysle ze taka konkretna poprawę bedzie widac okolo po 5dniach.

Czyli jest jakis ratunek! Jak dobrze.. kupie w sobote i bede mocno wierzyla, ze pomoga:)
Przede mna w sobote dluuga podroz.Najpierw 100km autem, potem 2 godz w samolocie z moim rozbrykanym Bablem i potem kolejne 100km autem.. strasznie sie boje bo w samochodzie ledwo 10km wytrzymuje przez te mdlosci:(

Lilith super ze wszystko ok :-)
Kubusiowa tez mam problem z jazda autem... Znoszę tylko jak sama prowadze, wczoraj spędziłam 5h za kierownica wiec bardzo Ci wspolczuje :(

No ja juz po badaniach, ogolnie wszystko ok gdyby nie to ze szyjka skrocila mi sie o caly cm, przepisala mi luteine 100 dopochwowo, fasolka ma 2,7cm, wyniki bardzo dobre bo juz je miala u siebie. Cisnienie dzisiaj mialam bardzo dobre to chyba dzieki tabletkom 116/78. Kolejna wizyta 27 sierpnia jak bedzie wszystko ok, usg 22 sierpnia

Super że wszystko z dzidzią ok. A jaka już duża fasolka.

reklama
Lilith super ! dzidziuś już jaki duży :)
Ja przyjmuję całą masę leków : luteina, acard, kwas foliowy, encorton, fraxiparina jest to związane z wcześniejszymi poronieniami. Ale teraz z taką masą leków będzie bardzo dobrze:) pierwszy raz ciąże przechodzę z tymi lekami :)

Do góry