reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja jak bylam mala to ciagle rodzicom marudzilam ze jak bede miala siostre do koniecznie musi byc Laura. No i jak sie wkonci rodzenstwa doczekalam (miedzy mna a siostra jest 8 lat roznicy) to wlasnie padlo na Laure ;). I mam teraz 17letnia sis ;)

Ja jak spojrzalam na usg Juniora to mnie wlasnie tak tknelo, ze chyba chlopak. No ale to sie okaze za kilka miesiecy co sie u mnie wykluwa ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja kartę będę miała założoną na następnej wizycie czyli 04,08, bo ona chce mieć komplet badań i usg potwierdzające, że wszystko jest dobrze z maluszkiem.
Wczoraj u niej byłam zapytać się o tego krwiaka, przyjęła mnie poza kolejnością i nie wzięła złotówki za wizytę, która u niej kosztuje 105 zł :). Przypisała mi duphaston 3 razy dziennie i powiedziała żebym niczym się nie stresowała bo będzie dobrze i krwiak powinien się wchłonąć, mam się tylko w miarę możliwości oszczędzać.

LapisLazuli trzymam kciuki za wizytę :)

Kate009 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)

Ja też się właśnie szykuję do wizyty. Jeszcze mamy przy okazji ogarnąć jakieś zakupy itp. Mam stracha przed tym usg, że hej, ale co zrobić...

Trzymam kciuki za wizyty ! :) Dajcie znac juz po :)

A jak tam dziewczyny Wasze brzuszki ? Widzicie juz jakies zmiany ? Ja patrzylam na nasze przewidywane terminy porodu i jak na razie wypada mi jako ostatniej :D

reklama
Do góry