reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

edit1989 powiem Ci najlepsza rzecz, że nie mam nigdzie założonej katy założonej :baffled: byłam prv bo mnie ciekawość zżerała co i jak czy jest serduszko czy nie ale on nie zakładał karty pewnie jakbym wróciła z wynikami czli wypada ze w wt przyszło to by mi założył ale ide w pon z nfz, a lekarka do której chce iśc jest na urlopie od momentu jak się dowiedziałam o ciąży i od sierpnia przyjmuje więc ide w pon do niej :-)

reklama
Ja mam karte zalozona od poniedzialku.

W ogole to od godziny boli mnie podbrzusze, nie bardzo ale strasznie dokuczliwe to jest, momentami bol nie do wytrzymania, jak nie przejdzie jutro ide na ip

Mnie maja na nastepnej wizycie zalozyc . Mnie wczoraj troszke brzuch pobolewal raz z jednej raz z drugiej strony .ale dzis jest oki .

Missoni o szybko masz badany odczyn coombsa, ja miałam dopiero ok 20 tygodnia, potem ok 30. Teraz druga ciąża to i może byłoby szybciej, tym bardziej że córka odziedziczyła krew po tatusiu.

Lewusek super wieści :tak: Jak masz możliwość zmiany lekarza to ja bym zmieniała ;-)

Kate jak długo jedziesz do Karpacza? Kurczę od nas wszędzie daleko, nad morze kawał drogi, w góry to samo...

Lapis Laura bardzo ładne imię :-D To ja miałam od początku przeczucie na syna, nagle w którymś tygodniu, już nie pamiętam, ale chyba po 12 mi się utarło że chyba będzie baba. Teraz żadnych przeczuć nie mam, gdzieś na końcu głowy mam obraz dwóch dziewuch w domu, ale kto wie :sorry:

LilithGoth ja miałam kartę założoną chyba w 11 tygodniu i nic mi nie przepadło, przychodnia wystawia zaświadczenie że pacjent był na 1 wizycie przed 10 tygodniem (wpisują datę 1 wizyty) i tyle :tak:

reklama
Mnie juz wczoraj wieczorem bolal ale rano bylo ok, teraz znowu, mam nadzieje ze nic sie nie dzieje w poprzednich ciazach lezalam w szpitalu praktycznie po 4-5 mieciecy

Do góry