reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Eviczek ja scan w ten piatek mam na rzadanie tak to bym wogole nie miala. Po 13tyg bede juz mialam w tej samej czestotliwosci co ty

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny ale naklepałyście tych postów! :) A nie bylo mnie tylko pare dni.. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u połoznej i niczego sie nie dowiedziałam :/:/ Załozyła mi kartę ciążową, wyliczyla ze jestem w 8 tyg+2 dni. Pobrala pare próbek krwi i wziela próbke moczu. Kazała mi czekac na list ze szpitala na pierwszy skan- czyli koło 13 tygodnia. Zdziwiłam sie bo umowiła mnie na kolejną wizyte dopiero za 8 tyg czyli to bedzie 22.09. Dziewczyny z UK, Wy też tak macie rzadko wizyty???

Masakra nastepna wizyta dopiero za 8tyg, ja bym chyba nie wytrzymala, ja to mam wizyty co tydzien.

Brzuch dalej mnie boli, juz nir wiem jaka pozycje przybrac zeby mniej bolalo.

Hej.
Ja też nie mam karty ciąży założonej, chociaż byłam już na 2 wizytach. A to dlatego, że na żadnej wizycie nie miałam wyników z krwi. Za 6 dni kolejna wizyta, jutro pobierani krwi, a 25.08 mam badania prenatalne już ustalone.

Co do imion, to u nas chłopiec - Norbert, a córeczka - Adrianna

Mój brzuch dzisiaj wygląda na jakiś 5 miesiąc, aż się boję co będzie koło 30 tygodnia :sorry::sorry: póki co wszyscy patrzą podejrzliwie na mnie, a co mi tam, niech patrzą :D

Panna Myszka, ja własnie spotkałam w sklepie 3 znajome i wszystkie się patrzyły podejrzliwie, ten mój brzuch też taki wielki nadal..już nawet bluzki oversize nie pomagają..

Lewusek, super że z dzidzią w porządku

Lilith dzwoń, będziesz spokojniejsza, ja też zawsze smsuje z ginem jak mam jakieś wątpliwości.

reklama
Do góry