edit1989 powiem Ci najlepsza rzecz, że nie mam nigdzie założonej katy założonej byłam prv bo mnie ciekawość zżerała co i jak czy jest serduszko czy nie ale on nie zakładał karty pewnie jakbym wróciła z wynikami czli wypada ze w wt przyszło to by mi założył ale ide w pon z nfz, a lekarka do której chce iśc jest na urlopie od momentu jak się dowiedziałam o ciąży i od sierpnia przyjmuje więc ide w pon do niej :-)
reklama
natka90
Fanka BB :)
Ja tez karty nie mam. W irlandii dopiero po 12 tyg zakladaja.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
LilithGoth
Ja mam karte zalozona od poniedzialku.
W ogole to od godziny boli mnie podbrzusze, nie bardzo ale strasznie dokuczliwe to jest, momentami bol nie do wytrzymania, jak nie przejdzie jutro ide na ip
W ogole to od godziny boli mnie podbrzusze, nie bardzo ale strasznie dokuczliwe to jest, momentami bol nie do wytrzymania, jak nie przejdzie jutro ide na ip
LilithGoth
W polsce najlepiej karte zalozyc do 10tc bo inaczej becikowe przepada niestety
nailie
Missoni o szybko masz badany odczyn coombsa, ja miałam dopiero ok 20 tygodnia, potem ok 30. Teraz druga ciąża to i może byłoby szybciej, tym bardziej że córka odziedziczyła krew po tatusiu.
Lewusek super wieści Jak masz możliwość zmiany lekarza to ja bym zmieniała ;-)
Kate jak długo jedziesz do Karpacza? Kurczę od nas wszędzie daleko, nad morze kawał drogi, w góry to samo...
Lapis Laura bardzo ładne imię To ja miałam od początku przeczucie na syna, nagle w którymś tygodniu, już nie pamiętam, ale chyba po 12 mi się utarło że chyba będzie baba. Teraz żadnych przeczuć nie mam, gdzieś na końcu głowy mam obraz dwóch dziewuch w domu, ale kto wie
LilithGoth ja miałam kartę założoną chyba w 11 tygodniu i nic mi nie przepadło, przychodnia wystawia zaświadczenie że pacjent był na 1 wizycie przed 10 tygodniem (wpisują datę 1 wizyty) i tyle
Lewusek super wieści Jak masz możliwość zmiany lekarza to ja bym zmieniała ;-)
Kate jak długo jedziesz do Karpacza? Kurczę od nas wszędzie daleko, nad morze kawał drogi, w góry to samo...
Lapis Laura bardzo ładne imię To ja miałam od początku przeczucie na syna, nagle w którymś tygodniu, już nie pamiętam, ale chyba po 12 mi się utarło że chyba będzie baba. Teraz żadnych przeczuć nie mam, gdzieś na końcu głowy mam obraz dwóch dziewuch w domu, ale kto wie
LilithGoth ja miałam kartę założoną chyba w 11 tygodniu i nic mi nie przepadło, przychodnia wystawia zaświadczenie że pacjent był na 1 wizycie przed 10 tygodniem (wpisują datę 1 wizyty) i tyle
reklama
LilithGoth
Mnie juz wczoraj wieczorem bolal ale rano bylo ok, teraz znowu, mam nadzieje ze nic sie nie dzieje w poprzednich ciazach lezalam w szpitalu praktycznie po 4-5 mieciecy