reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny
Ja wlasnie wrocilam z laboratorium, nie nawidze pobierania krwi.

Lewusek kciuki zacisniete, powodzenia na wizycie.

Dziś chyba jest dzień pobierania krwi ja też rano miałam tą przyjemność. Ja nigdy nie patrzę na wbitą igłę i strzykawę bo mi od razu słabo. Dziś 7 probówek "uwielbiam" to.

Dziewczyny ja juz po .Serduszko bije z usg wychodzi ze dzidzia jest tydzien starsza .Zaraz wrzuce foto :)

Super wiesci, czekamy na zdjecie fasolki.

Ja tez zawsze odwracam glowe jak pobieraja krew, u mnie tez bylo 7 fiolek krwi, i jak zeyklr problem ze znalezieniem zyly

Ja dzisiaj mam totalnego lenia, nic nie chce mi sie robic, a chalupe trzeba ogarnac ehhh

reklama
Mi dzis wziela 3 probowki. Cisnienie mialam wysokie znowu 150/100 ale gdybym nie zapytala lekarz by nie zwrocil uwagi .Chyba go zmienie. Mam wrazenie ze on tak zlewajaco do wszystkiego podchodzi .Zobaczymy jak bedzie na nastepnej wizycie .

Do góry