trzymam mocno kciuki :-)Hejka .Ja zaraz smigam do lekarza .Jiz sie stresuje.Mam nadzieje ze wszystko bedzie oki i ze uslysze serduszko .
reklama
misssoni
Fanka BB :)
Hejka .Ja zaraz smigam do lekarza .Jiz sie stresuje.Mam nadzieje ze wszystko bedzie oki i ze uslysze serduszko .
Lewusek kciuki mocno zaciśnięte.
misssoni
Hej dziewczyny
Ja wlasnie wrocilam z laboratorium, nie nawidze pobierania krwi.
Lewusek kciuki zacisniete, powodzenia na wizycie.
Dziś chyba jest dzień pobierania krwi ja też rano miałam tą przyjemność. Ja nigdy nie patrzę na wbitą igłę i strzykawę bo mi od razu słabo. Dziś 7 probówek "uwielbiam" to.
Siwa88
Lewusek super wieści
Super zaczynamy od dobrych wiadomościDziewczyny ja juz po .Serduszko bije z usg wychodzi ze dzidzia jest tydzien starsza .Zaraz wrzuce foto
LilithGoth
Dziewczyny ja juz po .Serduszko bije z usg wychodzi ze dzidzia jest tydzien starsza .Zaraz wrzuce foto
Super wiesci, czekamy na zdjecie fasolki.
Ja tez zawsze odwracam glowe jak pobieraja krew, u mnie tez bylo 7 fiolek krwi, i jak zeyklr problem ze znalezieniem zyly
Ja dzisiaj mam totalnego lenia, nic nie chce mi sie robic, a chalupe trzeba ogarnac ehhh
reklama
Lewusek
Mi dzis wziela 3 probowki. Cisnienie mialam wysokie znowu 150/100 ale gdybym nie zapytala lekarz by nie zwrocil uwagi .Chyba go zmienie. Mam wrazenie ze on tak zlewajaco do wszystkiego podchodzi .Zobaczymy jak bedzie na nastepnej wizycie .