Kurde, dzwoniłam do 3 ginekologów prywatnie i żaden nr nie odbiera. poradnia też już zamknięta. Myślicie, że jak podjadę do szpitala (mąż wróci koło 18) i im powiem to co Wam to mnie nie wyśmieją? W szpitalach to ponoć nie przyjmują tak po prostu, tylko jak już to na oddział. Ale kurde, jak nie znajdę żadnego lekarza to będe musiała iść.
reklama
Zadzwoniłam do szpitala. Najpierw mi powiedział, że ból to nic takiego i mam wziąć apap a jak mu powiedziałam o ustaniu objawów to powiedział, że w poniedziałek mam się zgłosić do jakiegoś lekarza. Powiedziałam, że wyjeżdżam jutro na wakacje i czy nie dałoby rady żeby się do nich zgłosić to powiedział, że ok i że mam podjechać.
Zadzwoniłam do szpitala. Najpierw mi powiedział, że ból to nic takiego i mam wziąć apap a jak mu powiedziałam o ustaniu objawów to powiedział, że w poniedziałek mam się zgłosić do jakiegoś lekarza. Powiedziałam, że wyjeżdżam jutro na wakacje i czy nie dałoby rady żeby się do nich zgłosić to powiedział, że ok i że mam podjechać.
Leć a potem koniecznie daj znać :-)
LilithGoth
Fanka BB :)
Co wy tak duzo piszecie?
A ja przyszlam sie pochwalic ze wlasnie siedze na swoim nowym balkonie, w koncuuu, Olcia spi u babci Alanek pojechal do tesciowej, od jutra pakowanko i urzadzanie mieszkania.
A ja przyszlam sie pochwalic ze wlasnie siedze na swoim nowym balkonie, w koncuuu, Olcia spi u babci Alanek pojechal do tesciowej, od jutra pakowanko i urzadzanie mieszkania.
Co wy tak duzo piszecie?
Alanek, jakie ladne imie
dzastibasti
Co wy tak duzo piszecie?
Super, że mieskzanko Wasze Teraz to co ja lubię najbardziej, urządzanie Cie czeka A umeblowane macie? Czy swoje mebelki musicie miec? Pewno bardzo szczęśliwa jesteś Teraz to dopiero nienadąrzysz z czytaniem forum
reklama
LilithGoth
Alanek, jakie ladne imie
6 lat temu krzyeo sie patrzyli na mnie jak dowiadyeali sie jak ma na imie, Alan??? a co to za imie polskiego nie bylo.