reklama
Lewusek
Fanka BB :)
roxxi bardzo mi przykro nawet niewiesz jak bardzo . Dziewczyny tutaj sie nie znaja ale wszystkie mamy te same zmartwienia i przezywamy gdy ktorejs z nas cos sie niedobrego dzieje .Trzymaj sie cieplutko a ja trzymam kciuki za dwie kreseczki na tescie
Roxi nim się obejrzysz będziesz znowu widzieć dwie kreseczki. Wszystkie przeżywamy wszystko bardziej niż zwykle ale of tego tez jesteśmy żeby wzajemnie się uspokajac. Życzę wszystkiego co najlepsze regeneruj siły i głowa do góry
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Juana@
Roxi współczuję, mam nadzieję że szybko Wam sie znowu uda.
Ja też mam na wrzesień kupione bilety na weekendowy wyjazd, ale latanie bardzo mnie stresuje więc pewnie odpuszczę.
Jeśli chodzi o smarowanie brzucha, to zdaje się że nie jest wskaxane w pierwszym trymestrze. W sensie masowanie brzucha. Ja poprzednio używałam kilku kremów ale najbardziej pasowała mi Mustella. Podobno to i tak kwestia genów więc za wiele sie nie poradzi.
Ja też mam na wrzesień kupione bilety na weekendowy wyjazd, ale latanie bardzo mnie stresuje więc pewnie odpuszczę.
Jeśli chodzi o smarowanie brzucha, to zdaje się że nie jest wskaxane w pierwszym trymestrze. W sensie masowanie brzucha. Ja poprzednio używałam kilku kremów ale najbardziej pasowała mi Mustella. Podobno to i tak kwestia genów więc za wiele sie nie poradzi.
Siwa88
Hej dziewczyny ja to tak na szybko, później was nadrobie. Mój maluszek na swoim miejscu z pięknie bijącym serduszkiem, wszystko zgodne z om czyli dziś 6 tydz i 6 dzień. Jestem bardzo szczęśliwa :-) jedyne zmartwienie to malutki krwiaczek ale we wtorek pójdę do mojej ginekolog żeby mi jakieś tabletki przypisała.
reklama