reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Super, że mieskzanko Wasze :D Teraz to co ja lubię najbardziej, urządzanie Cie czeka :):) A umeblowane macie? Czy swoje mebelki musicie miec? Pewno bardzo szczęśliwa jesteś :) Teraz to dopiero nienadąrzysz z czytaniem forum :p

Umeblowane ale wiesz ja chce,po swojemu, meble fajne, ale i tak lozko dzieciakom trzeba kupic, mam juz nawet wizje udekorowania balkonu.... ehhh nie moge sie docsekac kiedy pojade do castoramy :)

Witajcie. U mnie też objawy jakos slabo albo wcale wyczuwalne. Nawet piersi nie bola a dzis przymierzylam ze 20 stanikow przy zakupie. Przed chwilka zjadlam przysmazone pierogi mniam pyszne byly.... ja na razie sie wyluzowalam i nie stresuje sie chyba brakiem objawow bo co mi to da...

Witajcie. U mnie też objawy jakos slabo albo wcale wyczuwalne. Nawet piersi nie bola a dzis przymierzylam ze 20 stanikow przy zakupie. Przed chwilka zjadlam przysmazone pierogi mniam pyszne byly.... ja na razie sie wyluzowalam i nie stresuje sie chyba brakiem objawow bo co mi to da...

Tez masz juz potwierdzana ciaze przez lekarza czy jeszcze nie ? ;)

Mam potwierdzoną, ale jak byłam to nazwał to wczesną ciążą, serduszka nie było jeszcze widać, miałam mieć w środę wizytę ale odwołali mi i teraz mam znów po niedzieli w środę... także czekam....

Dziewczyny, ja juz od pewnego czasu mam bilety na lot do Polski na 28 sierpnia. No i bede dopiero w 2 miesiacu ciazy. Teraz mam dylemat czy leciec czy nie bo sie tez naczytalam roznych rzeczy :) Co myslicie ?

Ja mam bilety na 13 sierpnia a powrot na 20ego. To bedzie 10 tydzien. I lece. W pierwszej ciazy tez latalam. W 10, 12, 14 i 16 tyg. A potem jeszcze w 20, 22, 26 i 28 :) Synkowi nic a nic nie zaszkodzilo :) wiec dalej jestem dobrej mysli i latam:)

Volka daj znac potem co i jak...

Ja sie zdrzemnełam troszke i w sumie żałuje bo czuje sie dużo gorzej niż wcześniej... ale musze sie zebrac do kupy bo po 19 idziemy na koncert z dzieciakami...

LilithGoth my zmieniamy mieszkanko na wieksze za miesiąc juz po urlopie... także też bede miec dużo roboty ale i radości :D

reklama
Dziewczyny ja już po zabiegu . Spałam teraz 2 godz. Zabieg miałam o 12, nic nie pamiętam, nawet kiedy się obudziłam, podobno zasnelan od razu znowu. Stres był rano. Robili mi jeszcze jedno usg ale bez zmian. teraz boli brzuch jak na okres i krwawienie. Wszyscy sympatyczni, lekarz, anestezjolog.

Do góry