6 lat temu krzyeo sie patrzyli na mnie jak dowiadyeali sie jak ma na imie, Alan??? a co to za imie polskiego nie bylo.
Sliczne jest ale moja kumpela je "zarezerwowala" i musze szukac innego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 lat temu krzyeo sie patrzyli na mnie jak dowiadyeali sie jak ma na imie, Alan??? a co to za imie polskiego nie bylo.
Super, że mieskzanko Wasze Teraz to co ja lubię najbardziej, urządzanie Cie czeka A umeblowane macie? Czy swoje mebelki musicie miec? Pewno bardzo szczęśliwa jesteś Teraz to dopiero nienadąrzysz z czytaniem forum
Sliczne jest ale moja kumpela je "zarezerwowala" i musze szukac innego
Witajcie. U mnie też objawy jakos slabo albo wcale wyczuwalne. Nawet piersi nie bola a dzis przymierzylam ze 20 stanikow przy zakupie. Przed chwilka zjadlam przysmazone pierogi mniam pyszne byly.... ja na razie sie wyluzowalam i nie stresuje sie chyba brakiem objawow bo co mi to da...
Dziewczyny, ja juz od pewnego czasu mam bilety na lot do Polski na 28 sierpnia. No i bede dopiero w 2 miesiacu ciazy. Teraz mam dylemat czy leciec czy nie bo sie tez naczytalam roznych rzeczy Co myslicie ?