Volka szkarlatyna jest zarazliwa mój syn nie dawno przechodził objawia się wysoka temperatura mój miał 41st i angina 2dni później jest wysypka na zgienciach lokciowych i klatce kolejny dzień język malinowy i bomble malutkie na nim.leczenie trwa 2tyg i dziecko musi być w domu później lekarz dał na mocz czy nerki pracują dobrze bo szkarlatyna lubi je atakowac. Antybiotyk na ten Wirus to ospen
reklama
sylvi1979
Fanka BB :)
wiecie ile razy może można no spe brać dziennie ?
A bierzesz tą zwykłą czy forte? Ja w pierwszej ciąży brałam forte do 3 razy dziennie.
mnie dziś też kłuje jeden jajnik i masakrycznie bolą cycki..idę zaraz chyba do łóżeczka
natka90
Mnie boli brzuch ale staram sie nic nie brac nawet nospy.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Eniola
Początkująca w BB
Roxxi :-* Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!
Dziekuje za mile przyjecie dziewczyny
Ja to chyba za bardzo panikuje. Pobolewa mnie brzuch, a w sumie raczej kluje co jakis czas, tak ze az sie zwijam ale zaraz odpuszcza. Jednak czytajac Was widze, ze takie bole sa normalne. Wybaczcie mi, jak bede zbytnio panikowac ale to moja w sumie druga ciaza, z tym ze pierwsza stracilam.
Rowno 5 lat temu. Bylam mloda i glupia. Dowiedzialam sie pozno, bo wedlug wyliczen byl to 9 tydzien. Nie wiem, jak moglam tego wczesniej nie zauwazyc. Tak, bolal mnie brzuch, bylo mi niedobrze, spoznial sie okres. To byl troche zakrecony czas dla mnie. Pracowalam jak szalona, a w wolne chwile zapijalam smutek po bylym chlopaku alkoholem. No i tak jak wspomnialam, w 9 tygodniu zrobilam test i okazalo sie, ze jestem w ciazy. Nie chcialam tego. Kilka dni odkladalam wizyte u lekarza. Potem straszny bol brzucha, skurcze i zaczelam krwawic. No i tak to sie skonczylo.
Ta ciaza jest planowana, przemyslana i wyczekiwana. Bedzie dobrze tym razem, nie?
Sorry ale musialam sie wygadac.
Dziekuje za mile przyjecie dziewczyny
Ja to chyba za bardzo panikuje. Pobolewa mnie brzuch, a w sumie raczej kluje co jakis czas, tak ze az sie zwijam ale zaraz odpuszcza. Jednak czytajac Was widze, ze takie bole sa normalne. Wybaczcie mi, jak bede zbytnio panikowac ale to moja w sumie druga ciaza, z tym ze pierwsza stracilam.
Rowno 5 lat temu. Bylam mloda i glupia. Dowiedzialam sie pozno, bo wedlug wyliczen byl to 9 tydzien. Nie wiem, jak moglam tego wczesniej nie zauwazyc. Tak, bolal mnie brzuch, bylo mi niedobrze, spoznial sie okres. To byl troche zakrecony czas dla mnie. Pracowalam jak szalona, a w wolne chwile zapijalam smutek po bylym chlopaku alkoholem. No i tak jak wspomnialam, w 9 tygodniu zrobilam test i okazalo sie, ze jestem w ciazy. Nie chcialam tego. Kilka dni odkladalam wizyte u lekarza. Potem straszny bol brzucha, skurcze i zaczelam krwawic. No i tak to sie skonczylo.
Ta ciaza jest planowana, przemyslana i wyczekiwana. Bedzie dobrze tym razem, nie?
Sorry ale musialam sie wygadac.
sylvi1979
Eniola, pewnie że będzie dobrze, musi być
Kłucia są raczej normalne, mnie w pierwszej ciąży bardziej bolał brzuch niż teraz, a urwis ma już prawie 7 lat Nospa i Duphaston na szczęście nie zaszkodziły tylko pomogły. W tej ciąży brałam narazie tylko jedną nospę wczoraj, bo ciągnęło jakoś bardziej niz zwykle.
Kłucia są raczej normalne, mnie w pierwszej ciąży bardziej bolał brzuch niż teraz, a urwis ma już prawie 7 lat Nospa i Duphaston na szczęście nie zaszkodziły tylko pomogły. W tej ciąży brałam narazie tylko jedną nospę wczoraj, bo ciągnęło jakoś bardziej niz zwykle.
natka90
Eniola to bedziemy razem panikowac Wszystko bedzie dobrze
sylvi1979
natka, po twoich przejściach to panikowanie normalne...współczuję
u mnie była ciąża biochemiczna i też to przeżyłam kiepsko, a nie wyobrażam sobie słyszeć serducho i je stracić...mam nadzieję, że tym razem się uda.
Trzeba myśleć pozytywnie..
u mnie była ciąża biochemiczna i też to przeżyłam kiepsko, a nie wyobrażam sobie słyszeć serducho i je stracić...mam nadzieję, że tym razem się uda.
Trzeba myśleć pozytywnie..
natka90
Za tydzien mam usg wiec zobaczymy co sie tam w domku dzieje
reklama
natka90
Ja tez w przyszlym tyg mam nawal pracy. Nie wiem jak ja tam wyrobie po tygodniu wolnego :/no to super ja czekam jeszcze dwa tygodnie, ale może szybko zleci bo dużo pracy mam