reklama
balladyna
Fanka BB :)
Ja niestety tez sie zamartwiam, ze na nastepnej wizycie sie okaze ze kosmowka sie odkleila i dzidziuś.. Tfu tfu. Więc teraz jest strach żeby serduszko ktore juz widzialam biło już zawsze.. Ale pocieszam sie,moja mama tez lezala 2 tyg na podtrzymaniu, a wczoraj żona szwagra tez mi opowiadala ze miala okropne krwawienia i w szpitalu byla -prawie 30 lat temu- i sie dzidziusie utrzymaly, a ja myslalam ze poronienia
to jest sprawa czasow nam wspolczesnych,choroba XXI wieku.
to jest sprawa czasow nam wspolczesnych,choroba XXI wieku.
LilithGoth
A mnie przed wizyta dzisiejsza rozbolal brzuch chyba ze stresu, chce juz godzinę 20
Natka nie bardzo mam gdzie ja mam swego zaufanego gina uratowała mi 1 ciąże gdzie inna krzyżyk postawiła i kazala czekać na plamienie.
jest w sumie 4 innych jedna z samych opowiadań za żadne pieniadze nie pojde bo jak bada to kazda znajoma krwawiła zaraz po tym
kolejny facet robił mi zabieg nadżerki same wymrazanie 200 plus wizyta 2 tydz pozniej u mojej okazało się ze nic nie zrobil i mialam robione juz na stole operacyjnym,finał mam pól szyjki
3 to ta co krzyzyk nad ciazą i postawiła a 4 nie znam kompletnie i nie chce isc czytałąm opinie to nie za ciekawe ma
jest w sumie 4 innych jedna z samych opowiadań za żadne pieniadze nie pojde bo jak bada to kazda znajoma krwawiła zaraz po tym
kolejny facet robił mi zabieg nadżerki same wymrazanie 200 plus wizyta 2 tydz pozniej u mojej okazało się ze nic nie zrobil i mialam robione juz na stole operacyjnym,finał mam pól szyjki
3 to ta co krzyzyk nad ciazą i postawiła a 4 nie znam kompletnie i nie chce isc czytałąm opinie to nie za ciekawe ma
balladyna
Lilith czekamy na wieści.
Fruzka niezle masz doswiadczenie z nimi..
Fruzka niezle masz doswiadczenie z nimi..
LilithGoth
No ja juz po, termin z usg 27.02. Z miesiaczki 11.03. Fasolka ma 1.48cm.... Jak na dzisiaj wszystko bardzo dobrze bylo widac zalazki raczek i nozek i slychac bylo tetno fasolki
natka90
super wiadomosci jak masz zdjecie to sie pochwal
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
LilithGoth
reklama
Jak narazie przytyłam tylko 1 kg ale wydaje mi się, że to piersi, chociaż z natury mam całkiem duże, to juz teraz tak urosły, ze tylko w jednym staniku sie mieszczą przynajmniej juz nie bolą ale jezeli chodzi o bóle podbrzusza to lekko mnie pobolewa i tez mnie to martwi. Myślicie, ze to możliwe żeby na takim wczesnym etapie zaokrąglił sie brzuch? Ja początkowo miałam takie wrażenie, ale to tylko męczące mnie wzdęcia ponieważ rzuciłam palenie to mam trochę z tym problem, rano jak wstanę to mam płaski brzuch jak zwykle, a wystarczy ze cos zjem i wyglądam jak w 5 miesiącu