reklama
sylvi1979
Fanka BB :)
Roxxi witaj, w piątek na pewno już będzie serduszko
Balladyna udanej wizyty i nie stresuj się, będzie dobrze
Chrobek, współczuję..mnie też mdliło wieczorem ale obeszło się bez wymiotów na szczęście.
Ja niedługo pomykam na betę.
Miłego dnia!
Balladyna udanej wizyty i nie stresuj się, będzie dobrze
Chrobek, współczuję..mnie też mdliło wieczorem ale obeszło się bez wymiotów na szczęście.
Ja niedługo pomykam na betę.
Miłego dnia!
Paulina :-)
Zaciekawiona BB
Balladyna tez mam dziś kolo 15 wizyte fajnie by było już serduszko zobaczyć :-) Ja mdlosci mam straszne dziś po wizycie od razu nad morze jadę jestem ciekawa jak tą trasę przetrwam...
Paulina :-)
Zaciekawiona BB
Witaj Pampuszek i gratulacje dwóch kresek :-)
Hej ja dziś jadę zapłacić za wakacje poprzestawiał mi się zegar snu spać mi się chce już o 23 a wstaje przed 10 gdzie zawsze siedziałam do późna i wstawałam przed 14
Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach.
Paulina udanych wakacji
Witaj Pampuszek i gratulacje
Sylvi daj znać jak beta
Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach.
Paulina udanych wakacji
Witaj Pampuszek i gratulacje
Sylvi daj znać jak beta
Siwa88
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Roxxi, Pampuszek witajcie i gratulacje
Pampuszek mi się wydaje że najlepiej iść tak w 7-8 tygodniu wtedy juz powinno wszystko ładnie widać. ja poszłam wcześniej bo moja ginekolog nie robi usg tylko wypisuje skierowania i chodzę do drugiego lekarza, który mi zawsze wykonuje usg.
Balladyna i Paulina udanych wizyt :-) samych dobrych wiadomości
Do mnie przyjechała na tydzień siostra wiec teraz się obijam a ona zajmuje się swoim chrześniakiem :-)
Miłego dnia wszystkim życzę :-)
Roxxi, Pampuszek witajcie i gratulacje
Pampuszek mi się wydaje że najlepiej iść tak w 7-8 tygodniu wtedy juz powinno wszystko ładnie widać. ja poszłam wcześniej bo moja ginekolog nie robi usg tylko wypisuje skierowania i chodzę do drugiego lekarza, który mi zawsze wykonuje usg.
Balladyna i Paulina udanych wizyt :-) samych dobrych wiadomości
Do mnie przyjechała na tydzień siostra wiec teraz się obijam a ona zajmuje się swoim chrześniakiem :-)
Miłego dnia wszystkim życzę :-)
reklama