reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Lewusek a to Twoja corka starsza nie mieszka z Toba? Ja mialam dzis zaniesc mocz do badania i krew zeby mi pobrali!ale zapomnialam nasiusiac rano,wiec ide jutro :p.

reklama
MlodaMama spokojnie z twoja szyjka nie jest tak zle.Mi sie rowniez skrocila i mam 23mm i lekarz mowil ze nie ma tragedii ale tez nie jest super dobrze.Jesli skroci mi sie jeszcze to wtedy najprawdopodobniej bede miala krazek zakladany.Przy starszej corce mialam szyjke 21mm i zalozyl mi gin krazek i dotrwalam do 36 tc.Takze glowa do gory,odpoczywaj bo to napewno nie zaszkodzi a tylko pomoze. I na pewno bedzie dobrze.

Isia nie nie byłam u innego lekarza... sprawdzić tego czy tak faktycznie mi sie dzieje :)

Bar bra łącze sie z tobą w bolu ja pojechałam zmienić zimowki a Pan mi mówi ze klocki by już wypadało wymienić :p

Myślicie żE powinnam udać się Na jakąś konsultację do innego gin jeszcze?

Lewusek a to Twoja corka starsza nie mieszka z Toba? Ja mialam dzis zaniesc mocz do badania i krew zeby mi pobrali!ale zapomnialam nasiusiac rano,wiec ide jutro :p.

Moja starsza córka ma 18 lat a mlodsza 8.Starsza mieszka z moja mama bo szkole chce skonczyc w Polsce .Nie zna jezyka na tyle dobrze wiec tutaj musialaby zaczynac wszystko od nowa z nauka .

Ja dziś nadal zdołowana wynikami... Dokładnie wyszło tak : na czczo 106 a norma do 99, po 1h 143, po 2h 103 a norma do 140... Nie wiem czy to już cukrzyca? Martwię się bardzo. Za to w moczu wyszły kryształy szczawianu wapnia liczne i krew 25 ery/ul i flora bakteryjna bardzo obfita. Czyli chyba zapalenie? Jak któraś się zna, to będę wdzięczna za pomoc... :(

Ano jakos tak wyszlo. Codziennie dzwonimy gadamy ile sie da. Z kazda *******ką dzwoni do mnie a ja do niej :) Ta młodsza jest ze mna ale jej latwiej wszystko tutaj ogarnac .

Robilysmy z Paulinka bałwanki i takie oto smiechotki nam wyszly

Załączniki

• 1449055401892.jpg
    1449055401892.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry