reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Lewusek a to Twoja corka starsza nie mieszka z Toba? Ja mialam dzis zaniesc mocz do badania i krew zeby mi pobrali!ale zapomnialam nasiusiac rano,wiec ide jutro :p.

reklama
MlodaMama spokojnie z twoja szyjka nie jest tak zle.Mi sie rowniez skrocila i mam 23mm i lekarz mowil ze nie ma tragedii ale tez nie jest super dobrze.Jesli skroci mi sie jeszcze to wtedy najprawdopodobniej bede miala krazek zakladany.Przy starszej corce mialam szyjke 21mm i zalozyl mi gin krazek i dotrwalam do 36 tc.Takze glowa do gory,odpoczywaj bo to napewno nie zaszkodzi a tylko pomoze. I na pewno bedzie dobrze.

Isia nie nie byłam u innego lekarza... sprawdzić tego czy tak faktycznie mi sie dzieje :)

Bar bra łącze sie z tobą w bolu ja pojechałam zmienić zimowki a Pan mi mówi ze klocki by już wypadało wymienić :p

Myślicie żE powinnam udać się Na jakąś konsultację do innego gin jeszcze?

Lewusek a to Twoja corka starsza nie mieszka z Toba? Ja mialam dzis zaniesc mocz do badania i krew zeby mi pobrali!ale zapomnialam nasiusiac rano,wiec ide jutro :p.

Moja starsza córka ma 18 lat a mlodsza 8.Starsza mieszka z moja mama bo szkole chce skonczyc w Polsce .Nie zna jezyka na tyle dobrze wiec tutaj musialaby zaczynac wszystko od nowa z nauka .

Ja dziś nadal zdołowana wynikami... Dokładnie wyszło tak : na czczo 106 a norma do 99, po 1h 143, po 2h 103 a norma do 140... Nie wiem czy to już cukrzyca? Martwię się bardzo. Za to w moczu wyszły kryształy szczawianu wapnia liczne i krew 25 ery/ul i flora bakteryjna bardzo obfita. Czyli chyba zapalenie? Jak któraś się zna, to będę wdzięczna za pomoc... :(

Ano jakos tak wyszlo. Codziennie dzwonimy gadamy ile sie da. Z kazda *******ką dzwoni do mnie a ja do niej :) Ta młodsza jest ze mna ale jej latwiej wszystko tutaj ogarnac .

Robilysmy z Paulinka bałwanki i takie oto smiechotki nam wyszly

Załączniki

• 1449055401892.jpg
    1449055401892.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry