reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A ja się chyba zadrapalam przy jednej wardze srom bo mam ranke mała i jak nacisne to lekko krwawi :( clotrimazolum w takim razie raczej odpada szlak mnie trafi zawsze mi się coś przypaleta: (

BarBra biedna Ty jak nie urok to sraczka...
W takim razie kup sobie octenisept żeby to odkarzac co jakiś czas ale ten w aerozolu i stosuj wkładki jednorazowe.

reklama
A teraz dzień dobry :) jak minęła noc?
Ale miałam sen... że mój M mnie zdradził z koleżanką... nakrylam ich w łóżku, powiedziałam trochę brzydkich słów, kazała się wynosić i jak poszłam taka wściekła do męża tej koleżanki to się okazało, że on leżał pod swoją teściową...masakra jakaś:/ byłam tak wkurzona, że szok..

Ale w Katowicach deszcz pada:/ w dodatku w sypialni mamy okno dachowe i słychać strasznie jak pada deszcz :(
Dzisiaj mam leniwy dzień, muszę trochę polezec bo mnie krocze boli :( a od jutra znowu z Z sama jestem :/

Cocosh ja tez przy pierwszym synku mialam absolutnie wszystko nowe. I takie wymarzone, zaplanowane, dopasowane. Ale nigdy mnie serce nie bolalo jak synek wyrastal, bo od razu wiedzialam, ze maksymalnie po dwoch latach znow bedzie w uzytku bo mielismy zaplanowane drugie malenstwo:)
Teraz dokupuje praktycznie tylko ubranka. No i kilka wiekszych rzeczy typu drewniany kojec, fotel itp bo sie przeprowadzilismy i w koncu mam na to miejsce:)
Gratulue wolnego! Odpoczywaj teraz:)

dzastibasti gratuluje wyboru imienia:) jedna z najtrudniejszych decyzji za Wami:)

nailie ja tez szybko wyszlam z synkiem na zakupy. Nawet 3 tyg nie mial. Nie mialam wyboru-maz cale dnie w pracy a zakupy trzeba zrobic:) teraz Mlody ma 20 miesiecy i jeszcze nigdy nie byl chory:)

Ja od poczatku sama kapalam Kubusia bo zwyczajnie nie mial kto mi pomoc-Mama przyleciala jak Mlody mial ponad dwa tygodnie. Ale to nie bylo nic strasznego:) chyba kobieta naprawde ma w sobie jakis instynkt ktory podpowiada jak to zrobic:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Witam ;)
Bar Bra nie martw sie nie jestes sama jesli to jakies pocieszenie. Ja dzis zadzwonie do gina bo chyba nie wytrzymam do środy w sensie te uplawy sie gorsze zrobily. Zapytam go jak on to widzi kiedy mam sie zglozic. No jiz mnie to powoli przerasta. Od poczatku jakies infekcje ;\

Mloda ja tez wiekszosc rzeczy przebralam od szwagierki,ale tylko to co mi sie podoba a reszte caly czas dokupuje w lumpie. Nie widze sensu na dwa tygodnie czy na miesiac kupowac nowych. Lozeczko mamy tylko na bialo malujemy
Wozek uzywany kupujemy. Karuzelke moze dostane,nie wiem jeszvze. Przewijak wiszacy mamy. Spiworki tez dostalam. Ja tez musze kupic wyprawke dla siebie,pampersy,kosmetyki i to praktycznie wsjo.

Hej.

Przepraszam za nieobecność,dwa tygodnie temu się przeziebiłam,byłam osłabiona przez tydzień,następny tydzień miałam katar i kaszel z bólem gardła więc siedziałam w domu a w domu zepsuł mi sie laptop...masakra...

Na pewno Was nei doczytam z dwóch tygodni chyba..

Dziewczyny na wątku zakupowym dałam link do mebli które odziedziczy Bartus po Zuzce i do pościeli... Możecie zerknąć? Bo nie mam przekonania co do mojego wyboru....

reklama
Dziewczyny co brałyście na kaszel i ból gardła. Bo dopadło i coś mnie. Czuję sie fatalnie. A do rodzinnego pojade jutro dopiero

Isia a może jak masz dużo rzeczy po zuzi to byś wystawiła tu je nam. Może któraś mama się skusi

Do góry