reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh z jednej strony fajnie wszystko nowe i tylko to co tobie się podobało ale zobaczysz jak bardzo Ci będzie szkoda jak Marysia będzie z tego szybko wyrastać i takie w ogóle nie zużyte będziesz odkładać.
Ja tak przy synku miałam nic z nikad nie dostałam. potem latami oglądałam odkładalam szkoda było że to leży. Po 6 latach oddałam a teraz żałuję.

reklama
Podobno można clotrimazolum ja w każdym razie używałam w poprzedniej ciąży.

MłodaMama no mnie wlasnie zaczyna swedziec czekam do środy i odwiedze gina zobacze co on na to.

Ja właściwie 90% ubranek mam od kuzynek mojego to co sobie wybrałam :p parę rzeczy właściwie kupiłam sama Ale w taniej i jedna nowa bluzeczke :) i właściwie tyle...Wózek mam mieć Nowy łóżeczko mamy od kumpla mojego karuzele też mamy od niego śpiworki rożki też mam od kuzynek mojego... :D sama to właściwie wyprawkę do szpitala dla siebie i małej kupie nowy kocyk butelki pieluszki tetrowe i parę nowych ubranek typu do lekarza czy na jakiś wyjazd hmm i co mi tam jeszcze przyjdzie na myśl :D

Cocosh z jednej strony fajnie wszystko nowe i tylko to co tobie się podobało ale zobaczysz jak bardzo Ci będzie szkoda jak Marysia będzie z tego szybko wyrastać i takie w ogóle nie zużyte będziesz odkładać.
Ja tak przy synku miałam nic z nikad nie dostałam. potem latami oglądałam odkładalam szkoda było że to leży. Po 6 latach oddałam a teraz żałuję.

Fanti ja tak zaczęłam zbierać ubranka po Zuzce jak skończyła dwa lata, aż do teraz... ale Dzidziuś jest chłopakiem i muszę zacząć wystawiać ciuchy na allegro. A wszystko miałam nowe, większość ubrań z zary, buty tylko ecco lub geox... i wszystko muszę sprzedać ehhhh

A ctrotrimazolum można w ciąży?
Jak będę jutro na zakupach to kupie :) zmykam do łóżka mój już śpi a ja coś obejrzeć i też do spania Grześ dziś mało się odzywał mam nadzieję że teraz na noc troszkę go więcej poczuje bo się martwie przez ten bolacy czasem brzuch

Powiem tak.... wszędzie pisze ze po konsultacji z lekarzem... ale jako farmaceutka bym stosowała na zewnątrz bez obaw...

A ctrotrimazolum można w ciąży?
Jak będę jutro na zakupach to kupie :) zmykam do łóżka mój już śpi a ja coś obejrzeć i też do spania Grześ dziś mało się odzywał mam nadzieję że teraz na noc troszkę go więcej poczuje bo się martwie przez ten bolacy czasem brzuch

A to tak serce boli

No właśnie :) chociaż M się śmieje, że znowu będę w swoim zywiole ;)

reklama
A ja się chyba zadrapalam przy jednej wardze srom bo mam ranke mała i jak nacisne to lekko krwawi :( clotrimazolum w takim razie raczej odpada szlak mnie trafi zawsze mi się coś przypaleta: (

Do góry