reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witam sie z lozka :) dopiero co sie obudzilismy :D
Moja mala wczoraj tez na spokojnie, a dzisiaj od rana daje o sobie znac. I ciagle czuje ja poprzecznie.

Witam się z łóżka :D

Bar bra Ja ostatnio jakieś 2.3 dni temu miałam coś z zoladkiem nie wiem jAkby jakaś kolke czy cos... nie zjadłam nic nie świeżego a mnie tak 3 dni bolal Ale tak dziwnie :/ a jak byłam rana i lekarza to powiedział ze małą rośnie i usika mi na żołądek i to jest normalne i tak musi być...i tyle mi doradzil :(
I dokładnie w tym samym miejscu miałam
I również miałam gastroskopir za dziecka 5x z czego najpierw wykryli u mnie celiakie a jak mnie wyleczyli to w później miałam helicobaktera :D tyle ze ja brałam antybiotyki...

Dzień dobry :) my się dziś wyjątkowo wyspaliśmy młody dopiero 8.20 się obudził ale z mężem leżeli i bajkę oglądali a ja po 9 wstałam. Lubię takie lenistwo :) po śniadaniu nadal w piżamach leżymy i jest bosko.

Barbra to może być efekt i zupy i podniesienia żołądka przez brak miejsca dla Grzesia i uciśnienia żołądka. Wszystko na raz. Lekarz powie ci że to wina ciąży itd bo oni zazwyczaj tym wszystko tłumaczą. Kręgosłup boli- ciąża winna, żołądek- ciąża, drętwienie kończyn - ciąża itd.
Tak jak volka radzi bierz ranigast i zobacz czy jest lepiej.

Witam się:)

Barbra, ja ostatnio 2 razy po ogórkowej miałam jazdy żołądkowe, teraz już narazie nie będę jej gotować, nie wiem czy to wina śmietany czy ogórków, nie próbuję więcej.

Moja mała dziś jakoś mało aktywna, a w nocy 4 razy wstawałam przez skurcze nóg...cos ten magnez przestaje działać.
Dziś wizytuję o 14.00, mam nadzieję, że wszystko oki będzie.

Wczoraj dostałam od koleżanki 3 worki ciuszków dla maleństwa, jutro będzie przeglądanie:) Pokoik już wymalowany, ale meble nadal nie dojechały..

My dzis malujemy kuchnie,tzn.mąz i dzieci,bo ja nie bede wąchac farby. Specjalnie poszlam z dziecmi do sklepu po małe wałeczki do malowania,ubralam ich w robocze ciuchy i zaraz beda ojcu pomagac ;). Zostanie nam jeszcze jedna brzydka sciana w salonie i jedna sciana w pokoju dla dziecka.

Ja przysnelam i teraz muszę lecieć na małe zakupy i zacząć sprzatac zanim mąż przyjdzie potem on resztę robi.
Dzięki dziewczyny może rzeczywiście to ta zupa i dzidzia zobaczymy oby szybko przeszło
Kciuki za wizytę sylvi :)

My malowaliśmy sypialnię i pokój Emilki w maju, i ściany (u młodej) proszą się znowu o odświeżenie. Moje dziecko uwielbia malować kredkami po ścianach, a powtarzam "nie wolno", no ale niestety jakoś nie udało mi się jej upilnować :crazy:

reklama
Buuuu u nas biało na dworze ...a ja nawet z synkiem na pierwszy śnieg nie wyjdę ; ( tak mi smutno . Mąż sam pójdzie ,a ja popatrzę z okna. ...

Do góry