reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A moja dzicia chyba jest zła na mame. Dziś wszystko biegiem, ciasto , salatka, zakupy i sprzątanie i dzicia była cicho w brzuszku od rana, a teraz wyrodna matka położyła się do łóżka i zaczęła dotykać i masowac brzuch i odrazu mnóstwo kopniaków.

reklama
Ja nie spie prawie całą noc boli mnie i już kiedyś miałam taki ból to chyba jakas dolegliwość żołądkowa poczekam do 8 i mam jakieś 2 numery do położnej środowiskowej to zadzwonił do niej może mi coś poradzi :(
Boli jak wciągane powietrze to ból jest między brzuchem a piersiami i na środku brzucha :( a do tego mój synek tak szalał w nocy że momentami nawet nie myslalam o tym bólu poprostu czulam jak by chodził mi po całym brzuchu :)

Robilam gastroskopie i miałam helicobaktera ale nie bralam leków bo ciąża się zaczęła zrobilam test który kupilam w aptece bo miałam go zrobić sobie po kuracji i wyszedł mi że nie mam tej bakterii pobolewal mnie tak brzuch jak np zjadlam za dużo kwaśnego ale teraz nie jadlam nic kwaśnego wczoraj tylko trochę ogorkowej która robilam ostatnio i trochę zamrozilam więc wczoraj zjadlam to trochę ale zastanawia mnie że wcześniej nie bolalo a teraz boli po zupie!? To może nie być od tego:(

Bar Bra a nic nie robiłaś ciezkiego, może sie ponaciągałaś od czegoś, bo ja miałam taki ból na początku ciąży za dużo chciałam zrobić i przeddobrzyłam, ból trwał do tygodnie i razem z klatką piersiową bolał kręgosłup

A my na nogach od 6, kurcze syn poszedł spać po 22 i mówiłam pośpie sobie do 9 a tu dupa

Chrobek ja bym poszla do kogos innego na Twoim miejscu. Po co sie tak meczyc? Nie czaje... Bar Bra to zoladek jak boli tak wysoko na srodku. Jak bedzie mocno bolalo wez ranigast albo jedz do lekarza i pewnie lekarz Ci sam to przepisze. A to moze byc po ogorkowej,bo u mnie przy diecie lekkostrawnej na zadek jest zabroniona.

Bar Bra po ogórkowej jak najbardziej możesz mieć takie dolegliwości żołądkowe. .

Chrobrek przynajmniej całą rodzinkę zmotywujesz do innego jedzonka;)

Ja dziś pierwsza noc od chyba 5 przespna lepiej. Nie dusilam się już kaszlem. Także antybiotyk zaczyna działać. Teraz mam taką flegme,że aż mi nie dobrze ... ale dobrze ze się odrywa wzystko ... mój synek jak cały tydzień wstawał przed 8 tak dziś jak tatuś nie budził nas budzikiem postanowił ,że się wyspal o 6.30 ;D

Tylko wlasnie wcześniej też ją jadlam i nic nie było a wczoraj zjadlam troszkę i już ból:( wczoraj miałam chwilowe bóle jak by mi ktoś sciskal żołądek a teraz tylko jak się porusze lub oddychania tzn jak wciągane powietrze

reklama
I na dodatek przez te tabletki mam więcej śluzu niż zwykle zmieniając cały czas wkładki a i tak mi chyba jakieś odłączenie się zrobiło:( tzn nie wiem ale spalam bez majtek bo tak mi było wygodniej i najlepiej to bym tak chodziła cały dzień :p wiadomo że oprócz mycia co oczywiste podsypuje się zasypka dla dzieci ale może znacie jakieś jeszcze sposoby lub coś co mi pomoże przez weekend bez lekarza:)

Do góry