reklama
La_Luna
Fanka BB :)
Widzę, że dziś dzień pieczenia:-) Ja właśnie testowałam placek cytrynowy z nowej książki, jutro będę robić tort tiramisu, bo się rodzina zapowiedziała na niedziele na urodziny Filipka. Jeszcze mi się zachciało pastować schody i teraz tak mnie plecy bolą, że hej. Chyba też muszę zacząć ćwiczyć....ale może od jutra;-)
elisse
Też chcę w łóżku poleżeć. Całe mieszkanie dziś posprzątałam i moje plecy mają dość.
Fanti dzieci to takie nasze lusterka są my też mamy wspólne zdanie, chociaż mała czasami próbuje kłamać. Ja u nas jestem tą gorszą. Mimo to córka i tak jest moją przylepką.
Zawsze najgorzej w praktyce wszystko wychodzi
Fanti dzieci to takie nasze lusterka są my też mamy wspólne zdanie, chociaż mała czasami próbuje kłamać. Ja u nas jestem tą gorszą. Mimo to córka i tak jest moją przylepką.
Zawsze najgorzej w praktyce wszystko wychodzi
Ja dziś borykam się z bólem głowy i tak się tłuke po domu pomiędzy małą, praniem, gotowaniem i łóżkiem. Czuję się jak jakaś niedojda
Mam tylko nadzieję, że to wszystko nie zmierza ku przeziebieniu... Dlatego dziś piję herbatkę z cytryną, imbirem i miodem gryczanym na litry... Hihi
Mam tylko nadzieję, że to wszystko nie zmierza ku przeziebieniu... Dlatego dziś piję herbatkę z cytryną, imbirem i miodem gryczanym na litry... Hihi
Mnie tak wczoraj głowa bolała..stanęło na 3 tabl paracetamolu przez cały dzień a i tak poszłąm z bólem spać.. :-(
A dziś dla odmiany nie mam nastroju, czuję się taka ociężała, spać mi się chce cały czas, spałam już ponad godzinę, brzuch wydaje mi się taki wielki i nie mam możliwości by się schylić czy coś zrobić bo taki sztywny w tym momencie się wydaje brzuch, że jak się pochylam to zwyczajnie boli.. Myślałam, że jak się prześpię to mi przejdzie ale nic to nie dało.. teraz trochę posprzątałam co na stojąco się daje i jakoś się nieco rozchodziłam..
Cień proszę ponownie załóż nowy wątek z ćwiczeniami to już nie tylko moja prośba..
A dziś dla odmiany nie mam nastroju, czuję się taka ociężała, spać mi się chce cały czas, spałam już ponad godzinę, brzuch wydaje mi się taki wielki i nie mam możliwości by się schylić czy coś zrobić bo taki sztywny w tym momencie się wydaje brzuch, że jak się pochylam to zwyczajnie boli.. Myślałam, że jak się prześpię to mi przejdzie ale nic to nie dało.. teraz trochę posprzątałam co na stojąco się daje i jakoś się nieco rozchodziłam..
Cień proszę ponownie załóż nowy wątek z ćwiczeniami to już nie tylko moja prośba..
MłodaMama93
A ja za godzinę zbieram się do Sosnowca po tego mojego... a mi tak zimno!i wogole nie chce mi się nie lubię jeździć gdzieś jak nie znam drogi... i GPS ma mnie prowadzić jak jest ciemno
reklama