reklama
sylvi1979
Fanka BB :)
Cześć!
Ja dziś jakoś nie mogę znów spać, od 4 przewalałam się na łóżku i w końcu postanowiłam wstać i pobuszować w necie
Szukam jakiejś fajnej pościeli w sensie kołdra 200x220 i dwie poduszki, macie może jakieś sprawdzone modele? ostatnio miałam z Jyska, ale jakoś się uklepało wszystko..
Badania sobie dzis odpuszczam, bo obudziłam się taka głodna, że musiałam coś zjeść..
Miłego początku tygodnia!
Ja dziś jakoś nie mogę znów spać, od 4 przewalałam się na łóżku i w końcu postanowiłam wstać i pobuszować w necie
Szukam jakiejś fajnej pościeli w sensie kołdra 200x220 i dwie poduszki, macie może jakieś sprawdzone modele? ostatnio miałam z Jyska, ale jakoś się uklepało wszystko..
Badania sobie dzis odpuszczam, bo obudziłam się taka głodna, że musiałam coś zjeść..
Miłego początku tygodnia!
Lewusek
Witam sie i ja .Ja tez juz po spaniu niestety
.
Niedlugo trzeba Paule budzic do szkoly , ogarnac mieszkanko i jakis obiad .Ja badanie cukru mam 3 grudnia .Mam nadzieje ze moj dostanie urlop bo mam kawalek do przejscia a cos ostatnio z rana szczegolnie mi sie slabo robi.W sobote ledwo weszlam na to cholerne 5 pietro.
Niedlugo trzeba Paule budzic do szkoly , ogarnac mieszkanko i jakis obiad .Ja badanie cukru mam 3 grudnia .Mam nadzieje ze moj dostanie urlop bo mam kawalek do przejscia a cos ostatnio z rana szczegolnie mi sie slabo robi.W sobote ledwo weszlam na to cholerne 5 pietro.
Dzień dobry Dziewczynki
ja dzisiaj mam usg doppler kończyn dolnych... ale to na godz 11 a z rana muszę jechać wymienić opony. Potem prosto z usg na uczelnie i spróbuję sobie załatwić IOS z dwóch przedmiotów bo nie mam siły chodzić na wszystkie wykłady...
Ja też wstalam dzisiaj o 5 rano bo M zaczął robić jakiś projekt w łóżku i tlukl się z laptopem:/ ehhhh jak ja to lubię:/ ale przynajmniej w nocy twardo spalam... tzn byłam siku dwa razy ale od razu zasnelam
Ja też wstalam dzisiaj o 5 rano bo M zaczął robić jakiś projekt w łóżku i tlukl się z laptopem:/ ehhhh jak ja to lubię:/ ale przynajmniej w nocy twardo spalam... tzn byłam siku dwa razy ale od razu zasnelam
Kkasiaa
A ja mam wizytę dzis o 13
I jak zawsze się denerwuje czy wszystko będzie ok
W tym tygodniu mam imieniny i Mężuś kupił mi nowy telefon :-)
Widzę ze macie rozmowy o kurtkach na zimę, ja jeszcze dopinam się w moją z tamtego roku, w tamtym roku kupiłam ją za 200zl a zal mi znów wydawać 150na płaszczyk na te 4miesiace
I jak zawsze się denerwuje czy wszystko będzie ok
W tym tygodniu mam imieniny i Mężuś kupił mi nowy telefon :-)
Widzę ze macie rozmowy o kurtkach na zimę, ja jeszcze dopinam się w moją z tamtego roku, w tamtym roku kupiłam ją za 200zl a zal mi znów wydawać 150na płaszczyk na te 4miesiace
Dzień dobry z rana..
U nas zima.. brr.. -3 było po 7 rano, syna do szkoły mąż zawiózł bo trzeba było auto skrobać..hehe.. ja mam przywileje..
A ja zaraz jadę do dentysty..
Od rana mam w sobie taki dziwny strach jakbym się czegoś bała i nie chodzi tu o dentystę bo tam to akurat tylko płacenia nie lubię.. mam takie wrażenie, jakby coś się stało albo mogło stać..
sama nie wiem..
Dziewczyny &&&& za dzisiejsze wizyty i USG i za miły dzień... i proszę meldować się po wizytach co i jak..
U nas zima.. brr.. -3 było po 7 rano, syna do szkoły mąż zawiózł bo trzeba było auto skrobać..hehe.. ja mam przywileje..

A ja zaraz jadę do dentysty..

Od rana mam w sobie taki dziwny strach jakbym się czegoś bała i nie chodzi tu o dentystę bo tam to akurat tylko płacenia nie lubię.. mam takie wrażenie, jakby coś się stało albo mogło stać..

Dziewczyny &&&& za dzisiejsze wizyty i USG i za miły dzień... i proszę meldować się po wizytach co i jak..

MłodaMama93
Witam się z rana
troszkę z małą pospalismy aczkolwiek ona Już o 5:40 była wyspana Ale na siłę jeszcze usnelam
Manka bardzo fajny film
Ale raz bym zawału na nim dostała haha
Miałam jechać na glukoze ale nie umie się zmusić żeby wstać rano
jeszcze mam 4 dni
Isia podjedz też do mnie
też mam do wymiany opony Ale jakos nie mam tyle siły w sobie żeby jechać
i szukam kogo kto by mi pojechal 
Manka bardzo fajny film
Miałam jechać na glukoze ale nie umie się zmusić żeby wstać rano
Isia podjedz też do mnie
reklama
nailie
Fanti nie nakręcaj się, może to jednak strach przed płaceniem za dentystę ;-) U nas też wszystko zaszronione
Kkasia, Isia miłej wizyty
Sylvi ja mam z ikei kołdrę już długo i nic się nie ubija, ale oni mają 200x200, nie jestem pewna czy 200x220 nie wprowadzili przypadkiem ostatnio
Kubusiowa wielki szacun za samodzielny lot
U nas to niewykonalne, przy małej oczy trzeba mieć dookoła głowy, plus jeszcze szarpać się z bagażami... jesteś bardzo odważna :-)
Co do kurtki to ja mam super cieplutką sprzed 2 lat (albo sprzed 10 kg), myślałam że wystarczy do końca, bo niby rozmiar większa, ale już mi w brzuchu ciasno
Takie uroki chodzenia w ciąży w zimę, no ale zobaczymy co będzie dalej.
Co do kolejek to do sklepu bez męża ostatnio rzadko się ruszam, tak to on staje i płaci, a ja sobie siadam na ławeczce
Jak się dobrze czuję to nie pcham się przed kolejkę tylko z powodu brzucha, chociaż nie ukrywam, że chyba każdy by wolał, żeby ludzie byli lepiej wychowani i przepuszczali ciężarne, cóż, nie można wymagać od ludzi wszystkiego
W poprzedniej ciąży 2 razy sami z siebie mnie przepuścili, raz była to starsza kobieta, której odmówiłam, raz w drogerii, kobiety się dziwiły czemu się nie pcham na początek kolejki (ale co to za różnica, jak miałam czas i się dobrze czułam). Teraz tylko raz przed badaniami coś takiego usłyszałam, ale nie dziwię się, że tylko raz, bo pod kurtką tylko ktoś bardzo domyślny może zgadnąć, że mieści się tam ciążowy brzuch.
Moje dziecko zrobiło się strasznie ruchliwe, mam wrażenie, że fikołki robi kilkanaście razy dziennie, ruchy czuję już prawie na żebrach, a za chwilę czuję jakby miało już wyjść dołem
Kkasia, Isia miłej wizyty
Sylvi ja mam z ikei kołdrę już długo i nic się nie ubija, ale oni mają 200x200, nie jestem pewna czy 200x220 nie wprowadzili przypadkiem ostatnio
Kubusiowa wielki szacun za samodzielny lot

Co do kurtki to ja mam super cieplutką sprzed 2 lat (albo sprzed 10 kg), myślałam że wystarczy do końca, bo niby rozmiar większa, ale już mi w brzuchu ciasno

Co do kolejek to do sklepu bez męża ostatnio rzadko się ruszam, tak to on staje i płaci, a ja sobie siadam na ławeczce

Moje dziecko zrobiło się strasznie ruchliwe, mam wrażenie, że fikołki robi kilkanaście razy dziennie, ruchy czuję już prawie na żebrach, a za chwilę czuję jakby miało już wyjść dołem