reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

A mnie kopie najwięcej koło pępka a od czasu do czasu kopie mnie pod brzuchem zmienia pozycję cały czas :) niech korzysta póki ma miejsce hehe : p
Isia ja cały dzień w pizamie latam mam to gdzieś zresztą dla pewności do środy nigdzie nie wychodze żeby znowu coś mnie nie złapalo więc w środę rano na badanie moczu potem odebrać je i Wieczorkiem do kina ale autem a w czwartek moja wyczekiwania wizyta w Katowicach u urologa nie mogę się doczekać co on mi powie :)

reklama
Hej dziewuszki.
Fanti super misiek, kciuki zaciśnięte za wygrana!!!
Volka spóźnione choc równie serdeczne życzenia urodzinowe, szkoda ze nic z tego usg. Ale niebawem potwierdzisz i sie uspokoisz!!!
Kubusiowa no to udanej wizyty w Polsce!!
Mloda mamo, Isia tak to jest z naszymi m. Jak widza rosnacy brzuch to dopiero do nich dociera. Mój chyba jeszcze nie do konca przyjal do wiadomosci, ze po raz kolejny bedzie tatusiem.!!

U mnie jeszcze jutro pradu ma nie byc od 7-15...wiec sie chyba zanudze,ani ugotowac ani podgrzac,nic...Chyba jak fakt tak dlugo pradu nie bedzie to wyskocze na jakis obiad na miasto :-)

Cienwielkiejgory łącze sie z toba w bolu na te parę godzin :p jakoś czerwcu była ta Wielka burza co przeszła bielsko pszczyna Tychy katowice (te drzewa powyrywane połamane pozalewane drogi itp) a ja w mieszkaniu mam wszystko na prąd w czwartek była burza nad ranem a we wtorek wieczorem wlaczyli prąd bo linie energetyczne u nas były na drodze (ani się okapac bo cieplej wody nie miałam piecyk gazowy Ale zalaczal się przez prąd płyta elektryczna więc o obiedzie herbacie kawie zapomnij zamrazarka plywala :D hahaha ) z moim siedzieliśmy przy podgrzewaczach bez tv komórki rozładowanie bez neta bez kompa ... śmiałam się ze depresję powoli mam :p

No 3d super a 4d to już wogole :) ja dodatkowo nie robilam tylko jak miałam prenatalne Grzesiu w tej chwili tak wierzga że ciężko jest mu nawet zdjęcie zrobić ostatnio gdyby nie to że widziałam kręgosłup to wcale bym nie pomyślała że to moje dziecko :) taki wiercipieta z niego :)

Znalazłam fajny płaszcz na allegro na zimę rozpinany z tyłu zamkiem kuzynka ma taki i jest bardzo zadowolona ale wolalabym go przymierzyc i kosztuje 166 zł myslicie że dużo no i w rozmiarze s czyli potem spokojnie w nim będę chodzić :)

reklama
Do góry