reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzieki dziewczyny...No bola dalej nerki ale jest to bol do wytrzymania.Jak boli z prawej,klade sie na lewa i na odwrot.Gorzej jak bola obydwie to jak sie polozyc..Duzo dzis pije wody,Nospy nie biore bo jakos na razie idzie wytrzymac,i mam nadzieje ze szpital mnie ominie :-(
Nastroj troche sie polepszyl,sprobuje cos pocwiczyc,zobacze czy bedzie mnie bolec przy delikatnym ruchu.A wczoraj przy zblizeniu z M to bolalo jak diabli ale no potrzeby silniejsze :-)

reklama
A co do snow to pamietam ze mi sie snilo ze najpierw sie calowalam na oczach mojego taty z moim przyjacielem a potem poszlismy do lasu niedaleko moich rodzicow i tam no ;-) I sie zastanawialismy co teraz skoro on ma zona a ja meza :-) Ladny numer.I jeszcze non stop nam ktos w tym lesie przeszkadzal :-)

Co do chodzenia do WC to wstaje moze 2 razy w ciagu nocy.
Zadyszke tez mam czesto,ale to pewnie przez astme moja..

Dziewczyny jakby ktoras jeszcze chciala cos zamowic ode mnie z AVONU podaje ponownie link :
https://www.avon.pl/sklep/Nikolina

Ale mamy dzisiaj leniwy dzień :)
Zuzia cały dzień w piżamie, ja cały dzień w domowym dresie :) dalej najbardziej aktywnym członkiem naszej rodziny jest M... właśnie zmielił mięso i zrobił ciasto na pierogi :) Zuzka ogląda Nasz Nowy Dom czy coś w tym stylu, ja leżę i podziwiam jak moje Dziecię w brzuchu szaleje... to jest niemożliwe jak mi brzuch lata :) uwielbiam to uczucie!!!

Wiecie co... widzę, że do mojego M coraz bardziej dochodzi, że będziemy mieli bobasa... Po tych moich poronieniach strasznie ostrożnie podchodził do tej ciąży... ale teraz coraz częściej mówi, że Bartuś będzie z nami :) powiem Wam, że trochę mi kamień z serca spadł bo momentami myślałam że M się nie cieszy :/

Witam się wieczornie:)

ja odpuściłam pracę w weekend, ale wzięliśmy się z M za ogarnianie pokoju dla małej i jutro jedziemy po farbki)
dodatkowo przebrałam wszystkie dziecięce ciuszki i okazało się że po synku to ja niewiele mogę wykorzystać...dobrze że się za to zabrałam, to będzie czas na wyprawkę. Dziś zamówiłam trochę na smyk.pl, mają 40% rabatu dla niemowlaków, gdyby któraś chciała:) A ciuszki po synku oddałam koleżance:)

Kubusiowa, podziwiam za odwagę - samotny lot w ciąży z dzieckiem- ja bym się chyba nie odważyła, a znieczulica tak, niestety nikt nie zwraca uwagi ani w sklepach ani w przychodniach. Ja jutro muszę na badania i już mi się nie chce jak o tym myślę.

Sny też mam mega dziwne i czasami niewesole, a siusiu jak narazie 2 x w nocy. Mała się chyba dziś inaczej ułożyła bo wypycha mi górę brzucha,

Isia to tak jak u mnie też myślałam ze mój się nie cieszy... Bo tak jakby na poczatku wogole traktował mnie jakbym nie była w ciazy tak ostatnimi czasy już bardziej glaska brzuch w nocy daje rękę czasem całuje Ale musiało trochę minąć żeby cos było :)

Już pojechał spowrotem na kurs :( a ja pakowanie i jade do taty co będę sama :D

Kubusiowamama ja miałam lecieć na chrzciny w pazdzieniku lekarz mi pozwolił Ale ja się tak strasznie bałam o ciśnienie ze jednak nie polecialam :(

A ja w tym tyg. Mam ostatnia szansę na zrobienie glukozy 2x i jak pomyślę żE muszę to mnie cos...

Moje dzidzi znow nozki ma na dole,bo ponownie czuje kopniaki po pecherzu :/. My dzis tylko do tesciowej skoczylismy,bo upieklam sernik a teraz ogladamy finał masters tenisa meskiego ;)

reklama
A mnie dzidzia coraz bardziej wali kopniakami az mnie czasem wyprostuje :-) Ja mam jakies nie za bardzo dzien,non stop szukam powodow do placzu...Nie nadaje sie dzis do zycia ,oj nie.

Do góry