reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Anula nie zasmiecasz spokojnie.a czemu dopier 7 chcesz testowac?mozesz bete za 3-4dni już zrobić.
Hmm no zobaczymy ... powiem ci ze od ovu jajniki odczuwalne ale dzisiaj co chwile nagly,dosyc mocny i krótki ból jajnikow ..taki inny i soecyficzny ....

reklama
Chrobek jak już zrobisz suwaczek to trzeba wkleić jego BB code w panelu użytkownika---> sygnatura
Ja mimo że wklejam i mi się tam pokazuje to piszą że błąd :/

Dzieki, mi tez wyskakuje jako blad kurka

Wiecie co tak sie zastanawiam, czy w piatek na wizycie lekarskiej bedzie na USG juz cos widac to bedzie 5t7d ciekawe...Juz sie nie moge doczekac.
A dzis w pracy umieram, spac mi sie bardzo chce a telefon ciagle dzwoni w robocie ahhhhh.

Panna Myszka też tempke miałam 37st ale ogladajac wykresy dziewczyn to i mniejsze tempki mialy i ciaza byla,zalezy od organizmu.a my na ten sam dzien termin bedziemy mialy:-)kiedy idziesz do gina?mój chce isc ze mna ale nie wiem czy lekarz pozwoli,zapisując sie nie zapytałam nawet

Do gina idę 6.07 ale pisałam już że ja od początku mam ciążę wysokiego ryzyka, więc wizyty będą częste

Dziękuję
.. no nic nie zasmiecam ... poczekamy, zobaczymy ;-)

Hyymm...no nie wiem, zakręcony taki. Ja np. czułam już około 4 dpo że coś się dzieje, z synkiem jak zaszłam w ciąże to też miałam ogromną migrenę zaraz po owu, tym razem też tak było i jestem w ciąży. Bardzo znam mój organizm, temp. mierzę już któryś cykl, więc wiedziałam szybko....

Hej dziewczyny, zmierzylam sobie dzis z ciekawosci temperaturke :tak:i wiecie co? po kilku sekundach mialam juz 37* (nie mialam czasu dluzej trzymac) wiem ze jedna tempa nic nie znaczy ale moze.... :-D:-):szok: pozdrawiam :)

Temp. trzeba mierzyć zaraz po przebudzeniu, jeszcze leżąc w łóżku, codziennie o tej samej porze. Zmierzenie temp. w trakcie dnia niewiele daje....

Tak z ciekawości chciałabym Was zapytać na kiedy planujecie swoje pierwsze wizyty u lekarza? Ja dziś zaczęłam szósty tydzień ciąży wg OM i zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze 2 tygodni żeby było wiadomo co i jak i było cokolwiek widać

Jak pisałam wyżej ja idę 6.07 i będzie to 5 tc, serduszka na pewno widać nie będzie, ale lekarz upewni się że wszystko jest na miejscu.

ja tez ewentualnie bym poszla w 8 tc
a od kilku dni (bo na diecieogolnie jestem) mam ochote na sery mieso, nie umiem sobie odmowic :nerd: o jacie....

Witam

Natka90 a w Irlandii idziesz państwowo?

Dziś mnie w pracy tak odrzucal zapach kawy, że ciągle biegalam do toalety, aż ludzie się pytali czy ja czasem w ciąży nie jestem...

reklama
hejka!! chciałabym do Was dołączyć!! termin porodu ok 1.03.2016. Trochę mam cykora bo w lutym poroniłam 6 tygodniu ciąży, ale wtedy kreski były słabe a moje hcg niziutkie. teraz kreski ładniutkie!!:) byłam dzisiaj u lekarza, oddałam mocz i krew więc mam czekać na piątek na wyniki
pozdrawiam:)

Do góry