reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Szanowna Pani,
informuję, iż preparat No-Spa został opracowany przez węgierską firmę Chinoin w 1961 roku, a do obrotu został wprowadzony w 1963 roku. W Polsce No-Spa jest znana od 1964 roku. Obecnie produkowana jest w Zakładzie Produkcji i Dystrybucji Leków w Rzeszowie. Producentem i właścicielem marki No-Spa jest firma Sanofi- Aventis. Sanofi jest globalnym dostawcą usług zdrowotnych, zaangażowanych w odkrywanie, produkcję i dystrybucję leków, które mają poprawić stan zdrowia pacjentów na całym świecie.

Nie rozumiem postu... czy nospa może być stosowana przez kobiety w ciąży?

reklama
BarBra Grześ najlepiej. Bo można tak mówic i do małego i do dużego Grzesia.
Jak któraś z was jest z okolic Wrocławia to moja siostra jest fotografem i robi super zdjęcia i ciążowe i małych dzieciaczków www.karolinakrupa.pl
MłodaMama wiem jak wygląda w większości na NFZ rehabilitacja bo 5 lat pracowałam dodatkowo w placówce przyszpitalnej. Niestety na NFZ zabiegi przepisują lekarze, którzy mało znają się na rehabilitacji. Nie kształcą się regularnie i nie wiedzą jakimi metodami pracują fizjoterapeuci. Każdemu dają laser, pole magnetyczne i prądy....tak wyglądała fizjoterapia 20 lat temu. Na szczęście nowy Prezydent podpisał ustawę o naszym zawodzie i dzięki temu Fizjoterapeuci będą mieli większe prawa. Napewno poprawi to standardy rehabilitacji na NFZ.

Ale jestem zla. Pojechalam do tego lekarZa i klamke pocalowalam :/. Dzis zamkniete. Najgorsze#ze tam sie nie umawia tylko sie jedzie i on przyjmuje a tu zonk. Cholera no...teraz chyba dopiero w srode :/

Oj dziewczyny caly dzien nerki mnie bola :-( Nieciekawie.A najgorzej bylo w autobusie,siedzialam na kole i myslalam ze umre z bolu przez wstrzasy...Mozna jakis oklad na nerki zrobic cieply ?
Bar Bra ogladalas dzis katalog ? :)

Volka wszystkiego najlepszego! Sto lat !

reklama
Volka sto lat
A umnie dzis dzień na obrotach
Ale dobrze ze juz wieczór w poniedziałek mam wizytę i mam nadzieję ze dowiemy się kto mieszka w brzuszku

Teraz wasz nadrobiłam od wczoraj i jeżeli chodzi o seksu w poprzedniej ciąży do samego końca się Kochaliśmy a ze miałam Cc to najgorsze były pierwsze 24 godziny by się wyprostować a potem już było ok, pierwszy raz po cc kochaliśmy sie 15 dni po, i wszystko było ok. :-) Teraz też jest wszystko ok ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry