reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Szanowna Pani,
informuję, iż preparat No-Spa został opracowany przez węgierską firmę Chinoin w 1961 roku, a do obrotu został wprowadzony w 1963 roku. W Polsce No-Spa jest znana od 1964 roku. Obecnie produkowana jest w Zakładzie Produkcji i Dystrybucji Leków w Rzeszowie. Producentem i właścicielem marki No-Spa jest firma Sanofi- Aventis. Sanofi jest globalnym dostawcą usług zdrowotnych, zaangażowanych w odkrywanie, produkcję i dystrybucję leków, które mają poprawić stan zdrowia pacjentów na całym świecie.

Nie rozumiem postu... czy nospa może być stosowana przez kobiety w ciąży?

reklama
BarBra Grześ najlepiej. Bo można tak mówic i do małego i do dużego Grzesia.
Jak któraś z was jest z okolic Wrocławia to moja siostra jest fotografem i robi super zdjęcia i ciążowe i małych dzieciaczków www.karolinakrupa.pl
MłodaMama wiem jak wygląda w większości na NFZ rehabilitacja bo 5 lat pracowałam dodatkowo w placówce przyszpitalnej. Niestety na NFZ zabiegi przepisują lekarze, którzy mało znają się na rehabilitacji. Nie kształcą się regularnie i nie wiedzą jakimi metodami pracują fizjoterapeuci. Każdemu dają laser, pole magnetyczne i prądy....tak wyglądała fizjoterapia 20 lat temu. Na szczęście nowy Prezydent podpisał ustawę o naszym zawodzie i dzięki temu Fizjoterapeuci będą mieli większe prawa. Napewno poprawi to standardy rehabilitacji na NFZ.

Ale jestem zla. Pojechalam do tego lekarZa i klamke pocalowalam :/. Dzis zamkniete. Najgorsze#ze tam sie nie umawia tylko sie jedzie i on przyjmuje a tu zonk. Cholera no...teraz chyba dopiero w srode :/

Oj dziewczyny caly dzien nerki mnie bola :-( Nieciekawie.A najgorzej bylo w autobusie,siedzialam na kole i myslalam ze umre z bolu przez wstrzasy...Mozna jakis oklad na nerki zrobic cieply ?
Bar Bra ogladalas dzis katalog ? :)

Volka wszystkiego najlepszego! Sto lat !

reklama
Volka sto lat
A umnie dzis dzień na obrotach
Ale dobrze ze juz wieczór w poniedziałek mam wizytę i mam nadzieję ze dowiemy się kto mieszka w brzuszku

Teraz wasz nadrobiłam od wczoraj i jeżeli chodzi o seksu w poprzedniej ciąży do samego końca się Kochaliśmy a ze miałam Cc to najgorsze były pierwsze 24 godziny by się wyprostować a potem już było ok, pierwszy raz po cc kochaliśmy sie 15 dni po, i wszystko było ok. :-) Teraz też jest wszystko ok ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry