reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja się właśnie się zbieram do gina na połówkowe- chyba jako ostatnia z naszej grupy:-) Mąż się śmieje, że jestem bardziej wyszykowana niż na noc poślubną:-D
A my poznaliśmy się w 2007 roku na imprezie (mój R w weekendy dorabia jako DJ), zaczęliśmy się spotykać, ale mi na początku nie za bardzo zależało. Moja mama mi go skutecznie obrzydzała, bo cały czas mówiła a to Robuś taki zaradny, bo dom buduje, a to, a tamto....a ja mając 17 lat to wszystko na przekór robiłam. Jednak wtedy odezwała się do niego jego była i mnie coś pikło- na pewno Ci go franco nie oddam:-) Trochę taki pies ogrodnika:rofl2: Ale już później było fajnie. W 2009 się zaręczyliśmy, w 2011 wzięliśmy ślub, a w 2013 urodził się synuś:-D Do tej pory Bogu dziękuję, że mamie jednak na złość nie zrobiłam i zostałam z R- bo to na prawdę cudowny człowiek <3<3<3

reklama
Młodamam to Twój wybranek jest absolwentem tej samej szkoły co ja :) ba jeśli kończył kierunek budownictwo nawet tego samego technikum :)

Lewusek organizm kobiety jest nieprzewidywalny, jeśli lekarz nie widzi w tym nic niepokojącego to się nie martw :) Mi lekarka na początku ciąży powiedziała, że przyglądają się przypadkom czy wszystko ok gdy różnica wychodzi ponad dwa tygodnie i to na początku, bo później dzidziuś rośnie każdy swoim tempem.
A miesiączki co 28 dni masz? Bo moja przyjaciółka ma co 33 dni, a datę wg miesiączki liczą jej i tak jakby miała okres co 28 dni i też jej się sporo nie zgadza, a lekarz mówi, że wszystko jest dobrze :)
Nie stresuj się niepotrzebnie :)

Tak miesiaczke mialam regularnie co 28 dni wiec dziwi mnie to troche

Nie da rady z meblami bo w pokoju jest szafa zabudowana nie do ruszenia :( a z łóżkiem nie ma gdzie manewrować zobaczymy co S wymyślił
Powiem wam że się trochę przela tym że mnie zaraził i dzwoni do mnie żeby zapytać jak się czujemy :)

Lewusek pamiętaj ze ciąża to nie matematyka, po prostu będziesz miała duże dziecko ;) i ja bym się tego trzymała, bo co i rusz słychać że ciąża o tydzień starsza/ młodsza mimo regularnych miesiaczek, a z dzieckiem wszystko w jak najlepszym porządku . Może owulacja była wcześniej.

Isia córka na pewno będzie zadowolona :tak: a jeszcze trzeba doliczyć koszty przesyłki przecież do czegokolwiek z allegro.

Dziewczyny,zwlaszcza ze Slaska,jakbyscie cos z Avonu(jestem konsultantka) chcialy,moge podeslas link do katalogu lub do mojej strony :) Zamowienie moglabym przeslac poczta :-) Duzo jest ofert swiatecznych,tak wiec polecam :)

U nas non stop wieje,teraz zaczelo lać...:crazy:

Młodamam widzisz jaki świat mały :-D Teraz zależy jaki on rocznik to może jeszcze go w szkole widziałam :p :-D

La_luna tzrymam kciuki&& i czekamy na wieści :)

Lewusek nie stresuj się nie potrzebnie, jak lekarz mówi że wszystko dobrze to tak jest :) Zacznij myśleć pozytywnie :)

reklama
La luna ja tez jesCze nue mialam polowkowego,bo ten moj nowy lekarz robil tylko zwykle pomiary. Jutro ide prywatnie w ramach prezentu urodzinowego :D.

Do góry