reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja się właśnie się zbieram do gina na połówkowe- chyba jako ostatnia z naszej grupy:-) Mąż się śmieje, że jestem bardziej wyszykowana niż na noc poślubną:-D
A my poznaliśmy się w 2007 roku na imprezie (mój R w weekendy dorabia jako DJ), zaczęliśmy się spotykać, ale mi na początku nie za bardzo zależało. Moja mama mi go skutecznie obrzydzała, bo cały czas mówiła a to Robuś taki zaradny, bo dom buduje, a to, a tamto....a ja mając 17 lat to wszystko na przekór robiłam. Jednak wtedy odezwała się do niego jego była i mnie coś pikło- na pewno Ci go franco nie oddam:-) Trochę taki pies ogrodnika:rofl2: Ale już później było fajnie. W 2009 się zaręczyliśmy, w 2011 wzięliśmy ślub, a w 2013 urodził się synuś:-D Do tej pory Bogu dziękuję, że mamie jednak na złość nie zrobiłam i zostałam z R- bo to na prawdę cudowny człowiek <3<3<3

reklama
Młodamam to Twój wybranek jest absolwentem tej samej szkoły co ja :) ba jeśli kończył kierunek budownictwo nawet tego samego technikum :)

Lewusek organizm kobiety jest nieprzewidywalny, jeśli lekarz nie widzi w tym nic niepokojącego to się nie martw :) Mi lekarka na początku ciąży powiedziała, że przyglądają się przypadkom czy wszystko ok gdy różnica wychodzi ponad dwa tygodnie i to na początku, bo później dzidziuś rośnie każdy swoim tempem.
A miesiączki co 28 dni masz? Bo moja przyjaciółka ma co 33 dni, a datę wg miesiączki liczą jej i tak jakby miała okres co 28 dni i też jej się sporo nie zgadza, a lekarz mówi, że wszystko jest dobrze :)
Nie stresuj się niepotrzebnie :)

Tak miesiaczke mialam regularnie co 28 dni wiec dziwi mnie to troche

Nie da rady z meblami bo w pokoju jest szafa zabudowana nie do ruszenia :( a z łóżkiem nie ma gdzie manewrować zobaczymy co S wymyślił
Powiem wam że się trochę przela tym że mnie zaraził i dzwoni do mnie żeby zapytać jak się czujemy :)

Lewusek pamiętaj ze ciąża to nie matematyka, po prostu będziesz miała duże dziecko ;) i ja bym się tego trzymała, bo co i rusz słychać że ciąża o tydzień starsza/ młodsza mimo regularnych miesiaczek, a z dzieckiem wszystko w jak najlepszym porządku . Może owulacja była wcześniej.

Isia córka na pewno będzie zadowolona :tak: a jeszcze trzeba doliczyć koszty przesyłki przecież do czegokolwiek z allegro.

Dziewczyny,zwlaszcza ze Slaska,jakbyscie cos z Avonu(jestem konsultantka) chcialy,moge podeslas link do katalogu lub do mojej strony :) Zamowienie moglabym przeslac poczta :-) Duzo jest ofert swiatecznych,tak wiec polecam :)

U nas non stop wieje,teraz zaczelo lać...:crazy:

Młodamam widzisz jaki świat mały :-D Teraz zależy jaki on rocznik to może jeszcze go w szkole widziałam :p :-D

La_luna tzrymam kciuki&& i czekamy na wieści :)

Lewusek nie stresuj się nie potrzebnie, jak lekarz mówi że wszystko dobrze to tak jest :) Zacznij myśleć pozytywnie :)

reklama
La luna ja tez jesCze nue mialam polowkowego,bo ten moj nowy lekarz robil tylko zwykle pomiary. Jutro ide prywatnie w ramach prezentu urodzinowego :D.

Do góry