reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka zupełnie nie rozumiem tego Twojego badania. A co było na skierowaniu?
Isia a przed ciążą też miałaś tak niska glukoze? Jeśli tak to widać taka twoja uroda. Jeśli nie to wydaje mi się że dobrze byłoby skonsultować z lekarzem.
Ja dziś byłam na badaniach morfologia i tokso i uśmiałam się z ludzi przed wejściem. Patrzę jedna osoba przed wejściem reszta siedzi na ławkach. Widać na coś czekają może wyniki. Stanęłam w kolejkę a tu nagle biegiem baby stanęły przed drzwiami bo jak to ciężarna wciśnie im się z kolejkę. Ja nadal nic a tu koleżanka z pobrania wyszła. to kilka słów z nią zamieniłam. I potem bez pardonu weszłam i nikt słowem się nie odezwał. Ja też nie.

U dzidziusia wszystko w porządku i chyba będzie dziewczynka:-) mowie chyba, bo całkowita pewność będę mieć dopiero po porodzie:-)
Fanti jakbyś mogła to dopisz mi w tabelce imię dzidziusia Nina:-)

reklama
Do góry