reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No na czczo to ja bylam. Moj gin mowil o tym lekkim sniadaniu,ale sie wstrzymalam i bylam na czczo. No nie sadze zeby kazali powtarzac. To jest laboratorium w poradni do ktorej chodze a poza tym wszystkim babkom tak robili. Widocznie maja jakis taki dziwny system,ze biora pod uwage tylko ten jeden wynik... Kkasia juz chyba pytalam kiedys,z jaliej czesci wielkopolski jestes?

Cocosh- nie martw sie, ja 100% nie mam ze to dziewczynka, a przewaga rozu. Tylko mam przeczucie na core i tyle.
Ja z moim znamy sie 6 lat, 3 lata po slubie. I mimo tego ze czasem lepiej, czasem gorzej nie zamienilabym go na innego :)
A ja dziewczyny tez Slask, dokladnie Swierklany wiec widze, ze niedaleko was i mam zamiar rodzic w Zorach.
Zdjec wozka na tel.nie widze :/

Ja zaraz musze jechać do lidla bo koleżanka odłożyła mi domek drewniany i mebelki do wszystkich pokoi w domku... Zuzia będzie miała prezent pod choinkę albo na Mikołaja. .. jeszcze zobaczymy;)
Dobrze, że koleżanka mi go odłożyła bo jak byłam o 8:30 w lidlu obok mnie to już ani jednego domku nie było... nie chce mi się jechać tym bardziej że mam tam jakieś 20 km w jedną stronę :( bleeeeee

Kkasia weszłam w galerie tych wózkow na innej stronie i zmieniam zdanie : ten ciemniejszy bym brała ;D

Isia zawsze chciałam mieć kogoś znajomego w Lidlu , często tam są fajne rzeczy ,raz pojechałam jakoś przed męża praca zrobić zakupy tam jakoś w godzinie otwarcia sklepu ,to nie wiedziałam co się dzieje czy wchodzić ,czy nagrać tych ludzi czy coś... I już podziękowałam.. a nie powiem było kilka rzeczy do chciałam kupić ,jechałam i klops -nie ma ;p

reklama
Do góry