reklama
Bursztynek90
Fanka BB :)
Edit, dziekuje za rade! Ze tez wczesniej tego nie ogarnelam...
Bursztynek90
Kkasiaa- zwracam honor! to Kate009 pytala o jelenia gore. Moj blad
No na czczo to ja bylam. Moj gin mowil o tym lekkim sniadaniu,ale sie wstrzymalam i bylam na czczo. No nie sadze zeby kazali powtarzac. To jest laboratorium w poradni do ktorej chodze a poza tym wszystkim babkom tak robili. Widocznie maja jakis taki dziwny system,ze biora pod uwage tylko ten jeden wynik... Kkasia juz chyba pytalam kiedys,z jaliej czesci wielkopolski jestes?
Cocosh- nie martw sie, ja 100% nie mam ze to dziewczynka, a przewaga rozu. Tylko mam przeczucie na core i tyle.
Ja z moim znamy sie 6 lat, 3 lata po slubie. I mimo tego ze czasem lepiej, czasem gorzej nie zamienilabym go na innego
A ja dziewczyny tez Slask, dokladnie Swierklany wiec widze, ze niedaleko was i mam zamiar rodzic w Zorach.
Zdjec wozka na tel.nie widze :/
Ja z moim znamy sie 6 lat, 3 lata po slubie. I mimo tego ze czasem lepiej, czasem gorzej nie zamienilabym go na innego
A ja dziewczyny tez Slask, dokladnie Swierklany wiec widze, ze niedaleko was i mam zamiar rodzic w Zorach.
Zdjec wozka na tel.nie widze :/
Ja zaraz musze jechać do lidla bo koleżanka odłożyła mi domek drewniany i mebelki do wszystkich pokoi w domku... Zuzia będzie miała prezent pod choinkę albo na Mikołaja. .. jeszcze zobaczymy
Dobrze, że koleżanka mi go odłożyła bo jak byłam o 8:30 w lidlu obok mnie to już ani jednego domku nie było... nie chce mi się jechać tym bardziej że mam tam jakieś 20 km w jedną stronę bleeeeee
Dobrze, że koleżanka mi go odłożyła bo jak byłam o 8:30 w lidlu obok mnie to już ani jednego domku nie było... nie chce mi się jechać tym bardziej że mam tam jakieś 20 km w jedną stronę bleeeeee
MłodaMama93
Isia ja jestem za
Kkasia weszłam w galerie tych wózkow na innej stronie i zmieniam zdanie : ten ciemniejszy bym brała ;D
Isia zawsze chciałam mieć kogoś znajomego w Lidlu , często tam są fajne rzeczy ,raz pojechałam jakoś przed męża praca zrobić zakupy tam jakoś w godzinie otwarcia sklepu ,to nie wiedziałam co się dzieje czy wchodzić ,czy nagrać tych ludzi czy coś... I już podziękowałam.. a nie powiem było kilka rzeczy do chciałam kupić ,jechałam i klops -nie ma ;p
Isia zawsze chciałam mieć kogoś znajomego w Lidlu , często tam są fajne rzeczy ,raz pojechałam jakoś przed męża praca zrobić zakupy tam jakoś w godzinie otwarcia sklepu ,to nie wiedziałam co się dzieje czy wchodzić ,czy nagrać tych ludzi czy coś... I już podziękowałam.. a nie powiem było kilka rzeczy do chciałam kupić ,jechałam i klops -nie ma ;p
CieńWielkiejGóry
Widze ze niektore z nas maja blisko do siebie :-) Fajnie ;-)
Dziewczyny a ja zajadam drugi talerz makaronu z pieczarkami Oj dawno mi tak obiad nie smakowal
Dziewczyny a ja zajadam drugi talerz makaronu z pieczarkami Oj dawno mi tak obiad nie smakowal
reklama