reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Bar, super, ze mozesz sie smarowac. Na mnie tez zawsze dziala! ;) kuruj sie!:)

Kubusiowa- daleko od siebie mieszkacie? Moze Bar to Twoja bratnia dusza ;)

Kkasiaa mi sie zdj wozkow nie wyswietlaja:( moze napisz co za modele i kolory? :) z chcecia zobacze.
Ps. Pytalas wczesniej kto jest z okolic jg. A mi kolezanka Ola wspominala o Kasi co termin ma podobnie do mnie wlasnie z tych terenow;) ( wiem, wiem- nie jednemu psu na imie burek ;)

Cien! Podziwiam!!! Ze Ty masz moc na cwiczenia! Ja juz od 2 tyg nie daje rady.

MlodaMama! To udanego weekendu w takim razie [emoji16] rady dziewczyn pomogly :)

Co do nadchodzacych porzadkow po remoncie itd podzielam Twoj los... ;) ale za to jak ladnie bedziemy mialy!!!

reklama
Bursztynek dziękuję za odpowiedź :D przyjaciółka moja jest psychologiem i ma do mnie wpaść :p
Zuzia nie jest moja :) ja mam 1dzidziusia dopiero :p
Tak zgadzam się marne grosze :p
Kocham go i wiem że nic nie zrobi tak samo mu ufam tylko jest mi przykro ze gadał z kolegami i właściwie tak czas zleciła ze zapomniał wogole zadzwonić... a byłam w ciazy już 3x w szpitalu i jednak bym wolała o większe zainteresowanie :)

A ta w brzuszku jak sie nazywa???

reklama
Lewusek mi się nie wyświetla nic ,qlbo coś źle dodałas, albo mój telefon nie ogarnia ;) nie martw się pewnie jest wszystko git !

BarBra no to teraz cie wygrzeje i kot i lekarstwo ;p

Kkasia nie wiem jaka różnica jest na żywo ,ale że zdjęcia mi się bardziej podoba ten pierwszy ;)

Bursztynek w aplikacji to się lepiej pisze - zaczynasz normalnie odrazu odpisywać i lecisz dalej ze stronami,tekst sie nie kasuje i stronki ładnie widać. Wyświetla się to i to ;)

Volka , ciekawe czy Twój ginekolog nie każe powtórzyć badania. Moja mi zaznaczyła ,żebym w labolatorium powiedziała przed ,że to ma być na czczo -po godzinie i po dwóch !

Do góry