reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Ja juz pocwiczylam 40 min teraz ide obiad robic.Makaron z sosem pieczarkowym :-) A mojemu ziemniaki i sos bo tak woli
Na szczescie mam auto wiec popoludniu zajade normalnie po corke,bo naprawde nogi mnie bola a jeszcze mam lekkie zakwasy po cwiczeniach w udach i posladkach :-)

MłodaMama93
Aliaolio super żE wszystko okej z dzidziusiem!
Ja mam wizytę na 1 grudnia
A 4 mam mam jechać do Warszawy
muszę siąść i nocleg jakiś pod Warszawą zarezerwować bo nic nie szukałam jeszcze
Isia może jakas meliska przed spaniem? Mi zaczęła pomagać
Ja zastanawiam się nad wizytą u rehabilitanta mam dobrego kolegę bo znowu zaczęły Mi się problemy które miałam kieys z plecami i może jakieś lekkie ćwiczenia by mi dał
Bar bra szybkiego powrotu do zdrowia!
też Cię wzięło... ale pogoda taka szpetna!
Luiza mi do 15grudnia mają oddać mieszkanie po remoncie
i jak sobie pomyślę zd musze wszystkie meble szafy ogarnąć poukładać rzeczy okna wyszorowac to mi aż ciepło na samą myśl
Cocosh ja od wczoraj tak siedzę i myślę... a jak urośnie pisior to CO JA ZROBIĘ!z tymi różowymi ubraniami!
Widzę że same mężatki właściwie
Ja w lutym minie 5lat razem 3 lata mieszkamy ze soba
Ale przeboje N początku mieliśmy bo mam mowiili za wczas razem mieszkamy zebysmy czekali a nie tak na szybkiego a nad meczylo jeżdżenie ponad25km w 1 str a on na takim zadupiu mieszkał ze ja od siebie musiałabym busem a później znowu busem a do niego 3 busy Na krzyż prawko miałam Ale auta nie
wynajmujemy to jest dom prywatny podzielony na mieszkania mam 2 pokoje kuchnia i łazienkę Ale nie duże mieszkanko
narzeczona ani żona jeszcze nie jestem 
Aczkolwiek nie zaprzecze ze na pierścionek mógłby się ogarnąć
My razem wychodzilismy Na piwo ze wspólnymi znajomymi albo jak KSW leci to też razem bo nas interesuje
Ale to czasami właściwie... no zazwyczaj jemu się nic nie chce chyba ze jak kiedyś wspominałam na wyjazdach jest aktywny bardzo
Ale muszę to przetrwać i się nie denerwować
Wraca jutro na weekend do domu bo chyba zczail się jestem zła i nic sie nie odzywalam wczoraj i dzwonił ze wraca na weekend sprawdzić co się ze mną dzieje
Kolor ten ciemniejszy jak dla mnie
Ja mam wizytę na 1 grudnia
A 4 mam mam jechać do Warszawy
Isia może jakas meliska przed spaniem? Mi zaczęła pomagać
Ja zastanawiam się nad wizytą u rehabilitanta mam dobrego kolegę bo znowu zaczęły Mi się problemy które miałam kieys z plecami i może jakieś lekkie ćwiczenia by mi dał
Bar bra szybkiego powrotu do zdrowia!
Luiza mi do 15grudnia mają oddać mieszkanie po remoncie
Cocosh ja od wczoraj tak siedzę i myślę... a jak urośnie pisior to CO JA ZROBIĘ!z tymi różowymi ubraniami!
Widzę że same mężatki właściwie
Ja w lutym minie 5lat razem 3 lata mieszkamy ze soba
Aczkolwiek nie zaprzecze ze na pierścionek mógłby się ogarnąć
My razem wychodzilismy Na piwo ze wspólnymi znajomymi albo jak KSW leci to też razem bo nas interesuje
Ale muszę to przetrwać i się nie denerwować
Wraca jutro na weekend do domu bo chyba zczail się jestem zła i nic sie nie odzywalam wczoraj i dzwonił ze wraca na weekend sprawdzić co się ze mną dzieje
Kolor ten ciemniejszy jak dla mnie
CieńWielkiejGóry
A o półpasiec to w koncu dodzwonilam sie do lekarza i mam sie nie martwic,jak mialam juz ospe.Wiec spoko :-) Troche mi ulzylo :-) Wozek pewnie bede chciala kupic w przyszlym tygodniu po wyplacie ,na pewno sie pochwale jak juz bedzie 

Bursztynek90
Czytam wszystko na biezaco (korzystam z aplikacji na tel) i wiecznie chce kazdej cos odpisac, wesprzec, pogratulowac ale najzwyczajniej w swiecie zapominam co bylo 'na poczatku'. Teraz juz mam notatnik w poblizu i bede zapisywac komu co chcialabym napisac
moze jakos to bedzie
Jak dotad zapamietalam problem Mlodejmamy.
Kazdej z nas latwo jest sie wypowiadac i zgrywac eksperta, bo nie czujemy tego co Ty. Ja zmagalam sie z podobnymi problemami, jednakze gdy szukalam porady co robic, jak mojego ukrocic, kazdy mowil, bym dala spokoj, ze przesadzam, ze mnie kocha itp. itd... W pewnym momencie zaczelam sie nas tym wszystkim zastanawiac. W domu rowniez bylo cudownie, ale gdy tylko go nie bylo denerwowalam sie niesamowicie bo nie odp i nie dzwonil tak czesto jak bym chciala badz nic sie nie odzywal. Meczylo mnie to strasznie i stwierdzilam, ze pomoc psychologa mi sie przyda. Musialam sprawdzic co specjalista o tym powie. Czy to ja mam jakas paranoje czy jednak luby troszke przesadza. Na moje nieszczescie to ja stanowilam ten problem i ciesze sie, ze ktos pomogl mi sie od niego uwolnic. Zdalam sobie sprawe, ze gdybym to ja miala gdzies wyjechac w konkretnym celu, nie mialabym czasu by wiecznie pisac lub dzwonic. Co wiecej gdy wieczorami siedze z kolezankami na pogaduchach nie wyobrazam sobie bym miala co chwile zerkac na tel i dawac znac co u mnie. Mezczyzna nie komplikuje sobie zycia glupimi myslami. Jesli mowi czasami, ze kocha to tak jest dopoki nie powie "nie kocham Cie"
tym bardziej w gronie kolegow, nie bedzie pokazywal, ze az tak jest od Ciebie uzalezniony bo wyjdzie na frajera a przeciez nasi mezczyzni to prawdziwi samce alfa [emoji16] tym bardziej tak jest gdy juz sie razem mieszka i stanowi sie rodzine. Oni wiedza, ze my ich kochamy i jak tylko wroca do domu lawiny milosci nie bedzie konca
nie zadreczaj sie
szkoda Twoich nerwow i (jak dobrze pamietam) zdrowia Zuzi.
Ps. Nie dziw sie, ze on chce korzystac z takich szkolen. Teraz bedzie mial obowiazek zadbac o piekne dwie kobiety, a bez podnoszenia kwalifikacji w policji zarabia sie przeciez marne grosze
)) ambicje! [emoji16]
W kazdym razie, calym sercem jestem z Toba i wiem, ze dzielnie dasz rade to przetrwac bez jakichkolwiek klotni i stresow
Temat II. Sama nazwa badnia z piciem glukozy nazywa sie " test obciazenia XXg glukozy-pomiar glikemii na czczo i po 1 (lub 2) godzinach. Wiec jak i bez zadnego jedzenia tak i przed wypiciem oraz po, krew powinna zostac zbadana.
Lewusek- nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale zdj bardzo nie wyrazne i nie dopatrzylam co Cie moze niepokoic. Jesli obwod glowki wiekszy to sie nie martw. Teraz dopiero cialo naszych maluszkow zaczyna nabierac proporcji a glowka i tak odrobinke wieksza pozniej bedzie
Bar! Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia. Na dobranoc opatul szyje szalikiem i zaloz skarpetki
upocisz sie jak glupia, ale cos napewno pomoze [emoji6] daj znac co gin powiedzial na smarowanie sie.
Milo sie czyta, ze wiekszosc z nas jest w szczesliwych zwiazkach
!!! Gratuluje i oby tak dalej a nawet lepiej!
Pozniej napisze co i jak bylo i jest u mnie a dzialo sie! Oj dzialo!
hahaha
Jak dotad zapamietalam problem Mlodejmamy.
Kazdej z nas latwo jest sie wypowiadac i zgrywac eksperta, bo nie czujemy tego co Ty. Ja zmagalam sie z podobnymi problemami, jednakze gdy szukalam porady co robic, jak mojego ukrocic, kazdy mowil, bym dala spokoj, ze przesadzam, ze mnie kocha itp. itd... W pewnym momencie zaczelam sie nas tym wszystkim zastanawiac. W domu rowniez bylo cudownie, ale gdy tylko go nie bylo denerwowalam sie niesamowicie bo nie odp i nie dzwonil tak czesto jak bym chciala badz nic sie nie odzywal. Meczylo mnie to strasznie i stwierdzilam, ze pomoc psychologa mi sie przyda. Musialam sprawdzic co specjalista o tym powie. Czy to ja mam jakas paranoje czy jednak luby troszke przesadza. Na moje nieszczescie to ja stanowilam ten problem i ciesze sie, ze ktos pomogl mi sie od niego uwolnic. Zdalam sobie sprawe, ze gdybym to ja miala gdzies wyjechac w konkretnym celu, nie mialabym czasu by wiecznie pisac lub dzwonic. Co wiecej gdy wieczorami siedze z kolezankami na pogaduchach nie wyobrazam sobie bym miala co chwile zerkac na tel i dawac znac co u mnie. Mezczyzna nie komplikuje sobie zycia glupimi myslami. Jesli mowi czasami, ze kocha to tak jest dopoki nie powie "nie kocham Cie"
Ps. Nie dziw sie, ze on chce korzystac z takich szkolen. Teraz bedzie mial obowiazek zadbac o piekne dwie kobiety, a bez podnoszenia kwalifikacji w policji zarabia sie przeciez marne grosze
W kazdym razie, calym sercem jestem z Toba i wiem, ze dzielnie dasz rade to przetrwac bez jakichkolwiek klotni i stresow
Temat II. Sama nazwa badnia z piciem glukozy nazywa sie " test obciazenia XXg glukozy-pomiar glikemii na czczo i po 1 (lub 2) godzinach. Wiec jak i bez zadnego jedzenia tak i przed wypiciem oraz po, krew powinna zostac zbadana.
Lewusek- nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale zdj bardzo nie wyrazne i nie dopatrzylam co Cie moze niepokoic. Jesli obwod glowki wiekszy to sie nie martw. Teraz dopiero cialo naszych maluszkow zaczyna nabierac proporcji a glowka i tak odrobinke wieksza pozniej bedzie
Bar! Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia. Na dobranoc opatul szyje szalikiem i zaloz skarpetki
Milo sie czyta, ze wiekszosc z nas jest w szczesliwych zwiazkach
Pozniej napisze co i jak bylo i jest u mnie a dzialo sie! Oj dzialo!
CieńWielkiejGóry
MłodaMama widze ze tez ze Slaska jestes,a skad dokladnie ?:-)
MłodaMama93
Bursztynek dziękuję za odpowiedź
przyjaciółka moja jest psychologiem i ma do mnie wpaść
Zuzia nie jest moja
ja mam 1dzidziusia dopiero
Tak zgadzam się marne grosze
Kocham go i wiem że nic nie zrobi tak samo mu ufam tylko jest mi przykro ze gadał z kolegami i właściwie tak czas zleciła ze zapomniał wogole zadzwonić... a byłam w ciazy już 3x w szpitalu i jednak bym wolała o większe zainteresowanie
Zuzia nie jest moja
Tak zgadzam się marne grosze
Kocham go i wiem że nic nie zrobi tak samo mu ufam tylko jest mi przykro ze gadał z kolegami i właściwie tak czas zleciła ze zapomniał wogole zadzwonić... a byłam w ciazy już 3x w szpitalu i jednak bym wolała o większe zainteresowanie
reklama