reklama
Fani hahaha no cóż, chyba niezreczne rozmowy macie już z głowy![]()
My mieszkaliśmy razem już po 2 latach, teraz stuknelo nam 7, a po ślubie jesteśmy niecały miesiąc. Miał być wcześniej, ale jak zaszłam w 1 ciążę to uznałam ze nie będę brać ślubu, przyspieszać itp "bo dziecko" (planowana data była na 2 miesiące po terminie porodu, wiec też slabo) no i cóż, wzięłam w drugiej ciąży ha ha, ale w sumie dla nas to tylko formalność.
Oj nie jedną mamy za sobą a jeszcze nie jedna przed nami..

No właśnie odnośnie tego ślubu.. jakiś czas temu wspominaliśmy na wątku zdjęciowym, żebyś nam pokazała zdjęcie ślubne.. chociaż jedno.. i co?? Lipa.. jak to mój synek mówi..

nailie
Fanka BB :)
Fani o tyle lipa ze jeszcze czekamy na zdjęcia od fotografa
długo mu się schodzi, chyba musiał zrobić dużo retuszowania
Zapisuje gdzieś teksty syna? Niezła pamiątka by była na stare lata
Aliaolio mi kiedyś wpisał ułożenie dowolne
podziwiam Cię z tą płcią, ja bym chciała juz wiedzieć na 100%, czuje się strasznie ograniczona z wyprawka 
Barbra zdrówka ,oby to był fałszywy alarm

Zapisuje gdzieś teksty syna? Niezła pamiątka by była na stare lata
Aliaolio mi kiedyś wpisał ułożenie dowolne

Barbra zdrówka ,oby to był fałszywy alarm
Mamy takie teksty na co dzień więc nigdzie nie zapisuje. choć może warto było kiedyś to zacząć. Teraz jego teksty często są zbyt inteligentne i wydaje mi się że jeśli ja się z nich śmieje to znaczy że mam jakieś braki intelektualne :/
Lu iza
Zaciekawiona BB
Ja tez po wizycie u nowego lekarza, o niebo lepszy :-) skierowanie na glukoze,e boje..hehe i pan doktor zaprł mnie do szkoly rodzenia na sobotDostalamgepanszkolysobotesiebardzo sie ciesze :-)
Od jutra u mnie remont łazienki, na maxsyfmaxa 2 tygodnie murowany...
A dzidzia cospopalic bardzieciaglepopalic a na dociagle jestem głodna, ale jak do tej pory przybyło mnie 4kg... chyba nie tak źle?
Od jutra u mnie remont łazienki, na maxsyfmaxa 2 tygodnie murowany...
A dzidzia cospopalic bardzieciaglepopalic a na dociagle jestem głodna, ale jak do tej pory przybyło mnie 4kg... chyba nie tak źle?
Aliaolio super, ze z Dzidzią wszystko ok
podziwiam za wytrwałość 
pewnie lekarz bedzie miał co opowiadać przez kilka następnych dni bo jak rozmawiałam z moja lekarka to mówiła ze raz na długi czas znajdzie sie para ktora nie bedzie chciała znać płci
Ja mam kolejna wizytę 7 grudnia a usg pewnie pod koniec grudnia....
pewnie lekarz bedzie miał co opowiadać przez kilka następnych dni bo jak rozmawiałam z moja lekarka to mówiła ze raz na długi czas znajdzie sie para ktora nie bedzie chciała znać płci
Ja mam kolejna wizytę 7 grudnia a usg pewnie pod koniec grudnia....
W ogole to znowu bezsenność mnie dopadła
ehhhh wkurza mnie to juz ale moze za dużo sie dzieje u mnie w dzien i mój organizm tak to przezywa... Wczoraj jedna wykładowczyni mówi mi tak: teraz to juz musi Pani zwolnić Pani Iwonko.... A ja na to: teraz Pani Jolu zaangażowałam sie jeszcze w wolontariat.... Ale od stycznia basta ze wszystkim... Właściwie od swiat koniec....
trzeba odpocząć, przygotować sie do sesji i do pojawienia maluszka...
Fanti, fajny ten Wasz Synuś
)
Kochane Analityczki
czy ten mój poziom cukru jest jakis mega niebezpieczny? Na czczo 51 chyba i 62 po dwoch godzinach... Bo w ciagu dnia mam wrażenie momentami, ze padam na buzinke....
Wiem, ze dobrze cos zjeść wtedy ale czy mam wykonać jakieś dodatkowe badania raz jeszcze?
wzielam wczoraj nospe bo brzuch mi co chwile twardnial ale muszę porządnie zwiekszyć dawkę magnezu bo jak mnie skurcz złapał w łydce przed chwila to myślałam, ze nie dam rady....
trzeba odpocząć, przygotować sie do sesji i do pojawienia maluszka...
Fanti, fajny ten Wasz Synuś
Kochane Analityczki
Wiem, ze dobrze cos zjeść wtedy ale czy mam wykonać jakieś dodatkowe badania raz jeszcze?
wzielam wczoraj nospe bo brzuch mi co chwile twardnial ale muszę porządnie zwiekszyć dawkę magnezu bo jak mnie skurcz złapał w łydce przed chwila to myślałam, ze nie dam rady....
U mnie nie ma fałszywego alarmu jestem znowu chora
nos masakra momentami leci jak z wodospadu a momentami zatkany i oddychać nie moge
gardlo boli zaraz sobie zmierzenia temp i mam pytanie bo mojemu pomogło jak go vicks-em nasmarowalam na klacie w sumie w ulotce nie ma nic że w ciąży nie można ale nie wiem w sumie orientujecie się może czy jest to bezpieczne?
reklama