reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

No u mnie też nastawienie na parke, no i parka będzie. Zwłaszcza tesciowie koniecznie chcieli wnuka, bo już trzy wnuczki mają. Jak byłam z Hanią w ciąży to psioczyli że szkoda ze nie chłopak. A teraz jak jest chłopak to imię chcą wybierać, bo to im nie odpowiada, bo tamto jak dla psa itd :eek:

Kciuki za wizyty.

reklama
Moje male hybrydy

Załączniki

• 1445604953833.jpg
    1445604953833.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 62
Ania- kciuki za wizytę :tak:

Oj tak, niektórzy to mają więcej do powiedzenia niż powinni. Mnie też takie coś wkurza, mój teściu odwiedził Emi jak miała 2 miesiące, i nawet do wózka nie zajrzał :baffled: szczerze to ta jego wizyta 5 min trwała, bo on czasu nie ma i mu się spieszy. Do powiedzenia zawsze ma najwięcej, mimo tego, że nikt się go o zdanie nie pyta. Imię też chciał wybrać-miała być Ania, bo nie udało mu się drugiej córki zmajstrować i chciał tak wnuczkę nazwać. Ciekawe co teraz powie, jak usłyszy, że druga wnuczka będzie.

Niestety sztuką jest zrobić syna, czy córkę.Tak samo.

A ja się biorę za pieczenie tortu dla męża na 30- stkę:-) Posprzątać też by się przydało, ale weny brak:-p
AniaBe &&& za wizytę:tak:

Dziewczyny ale macie fajne maluchy, kiedyś zawsze chciałam mieć jedno dziecko a teraz jak czytam Wasze wpisy, jak starsze dzieci pomagają wybierać imiona i czekają a braciszka/siostrzyczkę to aż się wzruszam :)
Co do płci to miałam tak jak Manka :) całe życie bardzo chciałam dziewczynkę, wręcz bałam się chłopca. A gdy zaszłam to zrobiło mi się to praktycznie obojętne, cieszyłam się strasznie z chłopca bo mój P aż popłakał się ze wzruszenia, że będzie miał syna.
Śmieje się teraz, że jestem bezpłciowa teraz.. bo z jednej strony jestem kobietą, a z drugiej mam w sobie też siusiaka ;p

PS: O co chodzi, że nie mogę wejść w wątek ze zdjęciami brzuszków i mam? Mam go jakoś zablokowanego, że został zastrzeżony czy coś :)

reklama
Dziewczyny ale macie fajne maluchy, kiedyś zawsze chciałam mieć jedno dziecko a teraz jak czytam Wasze wpisy, jak starsze dzieci pomagają wybierać imiona i czekają a braciszka/siostrzyczkę to aż się wzruszam :)
Co do płci to miałam tak jak Manka :) całe życie bardzo chciałam dziewczynkę, wręcz bałam się chłopca. A gdy zaszłam to zrobiło mi się to praktycznie obojętne, cieszyłam się strasznie z chłopca bo mój P aż popłakał się ze wzruszenia, że będzie miał syna.
Śmieje się teraz, że jestem bezpłciowa teraz.. bo z jednej strony jestem kobietą, a z drugiej mam w sobie też siusiaka ;p

PS: O co chodzi, że nie mogę wejść w wątek ze zdjęciami brzuszków i mam? Mam go jakoś zablokowanego, że został zastrzeżony czy coś :)

Watek ze zdjeciami jest przerobiony na zamkniety i tylko dziewczyny, ktore zglosily sie do Fanti moga swobodnie wchodzic na zdjecia :)

Do góry