reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Laluna cierpliwosci zycze. Mi jak byłam w pierwszej ciąży mówili, że dziewczynka i się zgodziło do końca. Więc może i u Ciebie też się nic nie zmieni.
Ania trzymam kciuki za udaną wizytę i odkrycie tego co się chowa.

reklama
dziewczyny tak grupowo napiszę sorki gratulacje udanych wizyt :-)
manka
i fanti gratulacje chłopczyków:-D
ja dziś padam z nóg bo sprzątałam w naszym mieszkanku ale kuchnia gotowa łazienka też szafy umyte okna też jutro układanie w szafach i łazience dołożenie reszty rzeczy do kuchni jakieś małe zakupy a w sobotę składanie łóżka materace są już do odbioru więc jak wszystko będzie ok to od niedzieli śpimy u siebie a to dzięki mojej mamusi :-Dmoja kochana bo teściowa miała przyjść pomóc ale wpadła na 20 minut zobaczyć jak my sobie radzimy a my akurat się zbierałyśmy do domu ehhh
z leksza nadrobiłam ale teraz muszę coś zjeść i położyć się dlatego sorki jeżeli dziś będę mało się udzielała

Gratuluję udanych wizyt i dobrych wiadomości :)
Idę na usg dopiero w połowie listopada, ale powiem Wam że im większe wszyscy dookoła mają ciśnienie na poznanie płci tym mniej mi zależy. Moja mama co parę dni pyta, nawet jak nie mieliśmy wizyty. W sumie tak na dziś to mogę i do porodu czekać. Jedyne co mnie motywuje to, fakt że wózek mi się różowo-szary podoba ;)

Gratulacje dziewczyny wizyt! Ojjj chlopcy sie sypią pieknie ;) Ja w sumie teraz bede 3.11 u czwartego lekarza,ktory mi płec powie (w szpitalu najpierw 16 tydz.,potem 18 tydz. I teraz we wtorek na tym 3d) i chyba dopiero teraz juz dotrze do mnie,ze nic sie nie zmieni i siusiak nie odpadnie :p. Jeszcze cień nadziei nadal we mnie pozostał na ta dziewuszke :p

Volka ja to chyba do samego porodu będę miała nadzieję, że jednak Toska będzie :sly:

Manka, Fanti gratki synkowych wiadomości :)

Fanti no właśnie jak w rzeczywistości Bronek będzie miał na imię? Już coś wybrane?

Właśnie wcinam rafaello mniam, a mąż zmywa naczynia i robi mi kakao.

Volka ja to chyba do samego porodu będę miała nadzieję, że jednak Toska będzie :sly:

Manka, Fanti gratki synkowych wiadomości :)

Fanti no właśnie jak w rzeczywistości Bronek będzie miał na imię? Już coś wybrane?

Właśnie wcinam rafaello mniam, a mąż zmywa naczynia i robi mi kakao.

Właściwie to jeszcze nie wiemy jak będzie miał na imię drugi kochany synek . Mój synuś na wakacjach gdzieś na plaży usłyszał jak do dziecka ok 2 latek wołają Bronek. Tak podłapał i śmiał się ale tak jakoś zostało. Ponieważ musieliśmy ze względu na moją pracę troszkę to w tajemnicy trzymać to łatwiej mówiło nam się bronek i nikt nie wiedział o kogo chodzi. A teraz musimy coś wymyśleć. Mi się podobało zawsze Michał ale już kiedyś o tym pisałam mężowi nie. Teraz Bartek mi chodzi po głowie ale wokół same bartki nowo narodzone. To musi być coś innego. Na razie nadal Bronek

I ja się melduję po prenatalnym drugim. Wszystko ok i Bronek zostaje Bonkiem :) hurra!!!
Normalnie dziś się sama do siebie co raz śmieje. Mąż na mnie już dziwnie patrzył a teraz w pracy też jakoś tak zerkają dziwnie.
Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki i mile słowa. Jestem w takiej euforii że nie mogę się uspokoić.

Gratulacje ! Bedzie Bronus :p
Strasznie duzo chlopcow :D
My teraz myslimy intensywniej nad imieniem niby tyle imion a nie ma co wybrac :p
Ciesze sie, bo niby wszystko w porzadku i mowila ze dzidzi super sie rusza i super kopie i na pewno juz niedlugo zaczne czuc ruchy. A lozysko mam na przedniej scianie :)
I mowila ze mam sie cieszyc, ze nie tyje, bo macica i dziecko rosna prawidlowo ;)
A propo ruchow to jak usiade spokojnie albo leze to mam wrazenie co tam jakby czasem przeplynie, poruszy sie ale nie jestem pewna czy to jest to :)

Barbra ale masz fajnie, nie dosc ze dzidzia w drodze to jeszcze szykujesz nowe mieszkanie no pozazdroscic :p Az chcialabym juz sie budowac i wprowadzac do mojego wymarzonego domku :)

reklama
Do góry