reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :) dużo chłopaków się w marcu urodzi :D

Fanti masz co świętować, a niech sobie patrzą :p

Manka przeczucie Cię nie myliło.

Manka gratuluję!
Oj mamy tych facetów marcowych. Normalnie dziewczynki będę takimi rodzynkami że na palcach będzie można policzyć. Bo ile teraz mamy dziewczynek? Ja się 5 dołączyłam ale najaktualniejsze dane ma barbra.

Ja tak strasznie się bałam dziś że będzie dziewczynka i nie to że bym nie kochała bo od dawna kocham to maleństwo ale pamiętałam sytuację sprzed 9 lat i myślałam sobie że nie ma nigdy w życiu tak jak byśmy sobie wymyślili. Wtedy musiałam się przyzwyczaić do myśli że to chłopiec. Teraz mogłam od razu poczuć tą radość.
Mąż nieco zawiedziony bo twierdził że na 55 % chciał dziewczynkę choć i tak się cieszy. zadzwoniłam do mamy Ona mi mówi z takim żalem że szkoda że jednak chłopak ale w sumie fajnie. Mój brat z bratowa też podobnie. Więc mówię że chociaż Oli będzie się ze mną cieszył. A on nagle zaczyna żebym się tak nie cieszyła bo różnie z życiu bywa itd.
Ale niemal każdy od razu mówił "ale nie będzie się Bronek naprawdę nazywał?"

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt;)
U mnie też wszystko w porządku:-) Kazał tylko ciśnienie kontrolować bo miałam 147/ 81...jestem prawie 2 kg na plusie. Co do płci to lekarz mówi, że raczej kobitka, ale kazał się nie nastawiać bo niezbyt dobrze było widać. Z resztą w dziewczynkę to uwierzę jak zobaczę;D Także przyjdzie mi czekać kolejny miesiąc:sorry: Pobrał mi dziś wymaz do cytologii i o dziwo zapłaciłam tyle co zawsze- 100 zł także spoko:-D

Jezu ale macie super, ze juz wiecie co nosicie pod sercem.
Mam nadzieje ze dowiem sie jutro.

A moja dzidzia tak wierci sie w brzuszku, ze tylko uspokaja sie jak mąż kładzie rękę.

reklama
Gratulacje dziewczyny wizyt! Ojjj chlopcy sie sypią pieknie ;) Ja w sumie teraz bede 3.11 u czwartego lekarza,ktory mi płec powie (w szpitalu najpierw 16 tydz.,potem 18 tydz. I teraz we wtorek na tym 3d) i chyba dopiero teraz juz dotrze do mnie,ze nic sie nie zmieni i siusiak nie odpadnie :p. Jeszcze cień nadziei nadal we mnie pozostał na ta dziewuszke :p

Do góry