reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

co do muzyczki to ja puszczam,rano i wieczorem przed snem,włączam piosenki dla dzieci w brzuszku.Mozart właśnie itd.,ale widze że podpasowała konkretnie jedna piosenka,mi zresztą też i wtedy maluch się rozkręca i kopie.

reklama
Tiramisu Gratki córeczki:)
Tak czytam Twój suwaczek i myśle w 8tygodniu prenatale?w dodatku juz płeć taka widoczna?:):) ale gdyby tak było to była byś na majówkach:)super,ze wszystko wporządku.

Ja mam w czwartek wizytę,na szczescie o 9 rano więc krótki stres:)pewnie też sie dowiem pewniej czy córa czy synio:)

Ja dalej wa;cze z zaparciami...masakra...ostatnio byłam w poniedziałek....nieźle nie...;/

JA mysle o takim kombinezonie welurkowym czy polarkowym takim misiu,itak sie dziecko ubierze i opatuli w kocyk :) i do auta więc typowo zimowego to szkoda chyba kupować.

Ja też w czwartek mam drugie prenatalne.. mam mega stresa.. może i zobaczę płeć.. fajnie, że znów zobaczę Bronka ale ogólnie się boję..

A co do zaparć- jesz dużo owoców? Winogron, jabłek? A może coś lekarz ziołowego by przepisał..

Ja się powoli zbieram na wizytę :) Już nie mogę się doczekać:) Dzisiaj badania prenatalne na 16:40 :) Dam Wam znac co słychać w moim brzuszku wieczorem, bo po badaniach do brata jadę :)

Hello :) ja już po wizycie ale dzisiaj mega szybkiej ;) lekarka też przyszła 30 min wcześniej a ponieważ byłam druga to szybko poszło hihi usg nie miałam robionego ponieważ chodzę na nfz i nie ma tam usg w gabinecie ale jutro mam prenatalne więc luzik ;) poza tym badala mnie ginekologicznie chociaż nie zawsze to robi bo strasznie mnie bolą ścięgna w nogach i się bałam żeby coś się nie działo ale jest wszystko w porządku :)

Ja dziś byłam na mieszkaniu trochę posprzatac umylam kilka szafek w kuchni i odpadłam bo mnie bolala nerka:( ale była mama więc epoki i mama umyla mi wszystkie okna teraz 2 dni odpoczynku i w czwartek znowu z mama ide robić :) z łóżkiem był problem bo w agacie w Gliwicach i Katowicach maja na zamówienie 4 tyg! ale na szczęście w Rybniku jest i mam już odłożone jutro jadą po nie a ja jutro materace jadę wybrać :) a co do zaparć to miałam spokój a dziś masakra właśnie czytając was mnie dopadli i siedze i czekam bo nie chce przed :p. gratulacje wizyty i dziewczynki oczywiście ją muszę poczekać do 30 wtedy dowiem się co i jak z narządami :) teraz jak wyjde z WC a trochę to potrwa hehe : p to IDE się położyć
Och ale się rozpisałam pierwszy raz tam dużo! :)

Witam mam nadzieję ze nie za późno się dolaczam;)i nie bede przeszkadzac ;)ja mam termin na 25 marca i na 80 będzie to chłopiec Pozdrawiam wszystki marcoweczki

Mała Mi gratulacje :) w sumie to teraz powinny się 'sypać' same dziewczynki bo chyba chłopcy już są dawno odkryci ;) dowiedziała się już któraś na pierwszych prenatalnych że to będzie chłopak?

reklama
Do góry